2023. szeptember 26.a párjával járt itt 55Szilfa étterem Hajdúszoboszló fürdő közelében található. Külső -belső része is barátságos.
Étkezési jegyet kaptunk apartmanokban, amivel meglepően sok ( 5 leves, 10 főétel) étel közül választhattunk. Mennyiségben ,minőségben tökéletes, nagyon finom volt. Gyönyörűen tálalva, kedves pincérek .
2023. szeptember 22.a párjával járt itt 55Jelenleg is itt vagyunk Kabán a kis gyógyfürdőben.Hajdúszoboszlótól 17 km.2 gyógymedence, zöld, nyugalom, nincs tömeg. A vize hasonló a Hajdúszoboszlóihoz. Belépők sokkal olcsóbbak, rengeteg pad, szék,napozóágy ingyen
Kellemes, nyugodt hely
2022. augusztus 25.a párjával járt itt 45Könnyen megközelíthető, csodás antik bútorokkal berendezett, minden szoba más-más stílus.
Mi a.kilátó szobát kértük, kaptuk
Hatalmas erkéllyel-2 szobának van erkélye-Dunára nézőt.
De nagyon meleg volt , légkondi nagyon hiányzott
A dzsakuzi se működött.
A benti medencében pár döglött bogár
2022. augusztus 25.a párjával járt itt 55Kellemesen éreztük magunkat. 4 tételes borkóstoló sajt-sonka-oliva tállal.Bőséges finom volt.
Akkor épp csak ketten voltunk.
Nagyon lelkesen beszéltek a pincészetről, szölökről,családi borászatról.
2022. augusztus 24.a párjával járt itt 55Nyeremény éjszakákat töltöttük a Kulacs csárdában
Kedves fogadtatás, népi motívumokkal berendezett közös helységek, folyosók. A szoba kényelmes, barátságos volt
Nagy előnye h a Szépasszonvölgy bejáratánál helyezkedik el.
2022. augusztus 15.a párjával járt itt 25 Megérkeztünk,. kívülről a képeknek megfelelő ,szép épület. Beléptünk a szobába: életben nem volt ilyen ,2 különböző színű krepp ágynemű . Ugyan kérdezte h zavar e de már nem akartam jobban dühiteni magam. A hatalmas hűtő az ágy mellett nagyon hangos volt. A fagyasztó részén ajtó helyett laticel.
Vasárnap -hétfőre foglaltuk, aztán amikor rákérdeztünk, közölték h szombat vasárnap van hely. Rohadt 4000 Ft-ért. Direkt nem akartunk szombaton menni a tömeg. miatt a strandon. Természetesen alig voltak a panzióban. . Eddigi egyik leghosszabb élményem volt
2022. március 23.a párjával járt itt 55Másodszor voltunk a szállodában. Először 6 éve. Azóta még bővült a szolgáltatás. Kedves alkalmazottak, kellemes környezet. A szobák vissza a múltba, de modern követelményekkel.
Február 28án épp hóesésben voltunk, csodás volt a medencében nézve
2021. szeptember 9.a párjával járt itt 55Még nyár elején foglaltam le a szállás, elég kockázatos volt h szeptember. 6-8 közt milyen idő lesz. Csodás volt. Sajnos a földszinten kaptunk szállás, ahol nem volt erkély és elég hangos volt a forgalom. Ragyogott minden, gyönyörű tisztaság volt. Reggeli tökéletes volt. Kicsi az étkező, így fél órás időszakokra voltunk beosztva, de az bőven elég egy reggelire. A Balaton is közel volt, a Campingbe lehetett átmenni. Jól éreztük magunkat
2016. december 19.a párjával járt itt 45Kuponos foglalásunk volt, ami miatt ár-érték arány tökéletes volt. A szoba mesés. Még nem találkoztam ilyennel, hogy a tévét lehet úgy nézni az egyiknek, hogy a másikat ne zavarja. Nagyon hiányzik egy 4* szállodában a wellnes. Igaz át lehet járni a szembe szállodába, de az télen elég körülményes. Nagyon közel van mind két fürdőhöz, ez nagyon jó. Meg voltunk elégedve .
2016. szeptember 20.családjával járt itt 55 Már sokszor voltunk és még fogunk is menni, a lányom kedvenc étterme, ha hazajön Budapestről keresi az alkalmat hogy elmenjünk. Hatalmas adagok, nagyon szépen tálalva, ízletes palacsinták. Mi ugyan mást nem kóstoltunk ,mert ekkora adag mellett lehetetlen, de a palacsinták tökéletesek. Mindig hamar kaptunk étlapot, hamar elkészült a kaja.
Ami nekem fontos: a sör mindig tökéletes hideg. Maximálisan elégedett vagyok