2020. február 24.a párjával járt itt 35 Kicsit hosszabb idő után ma ismét itt ebédeltünk. Idáig mindig nagyon elégedettek voltunk(választék,ízek,ár,stb. ). Ma azonban egy pozitív,három negatív benyomás ért minket. Pozitív, hogy most az ételeknek nem volt vegeta íze. Bő menü, finom ízek! A negatívumok:1. -az ÁR (Tavalyhoz képest igencsak megemelkedett, +szervízdíj!
? Kb. egy éve 1. 600ft(és nem volt szervízdíj), ma pedig ital nélkül 2. 350ft! ! ! , italfogyasztással 2. 090ft + az italára,pl. üdítő 350ft). 2. -Kértünk két üdítőt,amihez a felszolgáló egy másik asztaltól hozott 2 poharat és fejjel lefelé fordítva elénk rakta, és kész! Még csak meg sem próbálta kitölteni! 3. -Fizettünk. . . . A blokkot csak itthon néztem meg, mert nagyon siettünk haza. Hát, meglepetésképpen a számla még egy 250ft-os ásványvizet is tartalmazott, amit nem kértünk! Óriási csalódás! ! ! Pedig ár-érték arányban nagyon jó kis hely volt!
2016. július 31.a párjával járt itt 45 2016. júliusának első napjaiban töltöttünk el 3 éjszakát a hotelben. Bár az ajánlatkérés és foglalás kicsit nehézkesen történt, mert a telefont nem igazán vették fel. De az ott eltöltött idő alatt rájöttem az okára: mindig csak egy embert láttam a recepción. A környezet, a milliő gyönyörű,hangulatos,nyugalmat árasztó.
A fürdőbe átvezető út valóban lehetne rendezettebb,igényesebb. A szálloda vendégei részére foglalt napozóhely kicsit kevés, és leteríthetnék műfűvel. Harmadik emeleti aqua szobát kaptunk, ami lenyűgözött egyediségével. Egyedül a wc kialakítása jelentett zavaró tényezőt számunkra azzal,hogy nem volt benne szagelszívó, és még a rajta lévő ajtó is ujjnyi résekre elállt a faltól. Így aztán abszolút zavart. Akárhogy is, de az embernek pont ott van szüksége az intimitásra! Az éttermi szolgáltatások(ízek,választék,maga a hely a terasszal)nagyon elnyerték tetszésünket. Romantikus a teraszon reggelizni és vacsorázni, naplementét nézni. Nyár lévén a wellness-részleget csak megtekintettük. Elég kicsinek tűnt,pont azért,mert nem mindenki szereti a gyógyvizet. A mi csomagajánlatunk nem tartalmazott ingyen barlangbelépőt, de szerintem is 1-2 beleférne az igen magas árba!
2014. november 9.a párjával járt itt 25 Sok évvel ezelőtt többször jártunk itt. Mi is mindig maximálisan elégedetten távoztunk,aztán egy libanapi lakoma egy kis csalódást okozott,és egy pár évig nem mentünk. A mai napon ismét ellátogattunk ide,de ma még rosszabb szájízzel távoztam. A hölgy felszolgáló viszonylag kedves volt,de a férfi pincér igencsak mogorva-barátságtalan modorával rossz benyomást tett ránk.
Ami a legjobban nem tetszett,az a fatál,amin felszolgálták a libatortálat. Iszonyúan kopott,régi,már-már gusztustalanul elhasznált! ! ! A ludaskását nem nagyon lehetett annak nevezni,hiányzott belőle a zúza, a nyak,stb. ,talán egy pár sült vér darabka lehetett benne ? ! A sült libamellet 2 papír vékonyságú szelet imitálta. Ami megtévesztésként bőséges adag volt a tálon az a 2 féle párolt káposzta- így mutatott "bőséget" a tál! Hát,aztán a végén blokk,számla gyanánt egy kis papírfecnit kaptunk az elején említett felszogálóúrtól! Azt hiszem ezentúl nagy ívben elkerüljük ezt az éttermet!
2014. szeptember 28.a párjával járt itt 45 Az elmúlt években pizzát már sokszor rendeltünk házhozszállítással,semmi gondunk nem volt. Az elmúlt másfél hétben 2 alkalommal jártunk személyesen a pizzériában. Egy hétköznap este ketten fogyasztottunk el egy vacsorát(nem pizzát). A felszolgált étel mennyisége és minősége mindent felülmúlt bgy. -i viszonylatban! ! !
Bátran állítom,hogy minket is meglepett az elfogadható ár is! Tegnap osztálytalálkozón vettem itt részt. Az ételekkel semmi baj nem volt. Fantasztikus a főszakácsuk! Ami mindkét alkalommal kívánnivalót hagyott maga után bennem az a kiszolgálás és a személyzet. Nem tudom ,jártak-e a pincérek vendéglátó iskolába,de sok mindenben alapszinten hiányérzetem támadt. Ettől függetlenül,ha valaki JÓT akar enni és JÓ ÁRON Bgy. -on az csak ide menjen és ne máshová!