2024. május 20.a párjával járt itt 55 Facebookon nyertem nyaralást a hotelbe. Mindennel meg voltunk elégedve. Különösen tetszett, hogy korlátlanul lehetett kávét és teát is inni ott tartózkodásunk alatt
A csomag tartalmazott egy gyertyafényes, pezsgős wellness használatot is, amikor mienké volt az egész wellness. Kellemes élmény volt. Jakuzzi kényelmes, 8 személyes.
Itt tartózkodásunk alatt nem kellett senkivel sem osztoznunk a wellnessen, így még szuperebb volt. Szombatonként piacnap, ekkor már korábban hangokra lehet számítani, de nem zavaró. Reggelikor csak 9 órától van meleg reggel, így csak akkortól lehet tojásrántottát enni, ez az egyedüli negatívum! Köszönünk mindent! :)
Ajánlom mindenkinek! :*
2024. január 6.a párjával járt itt 55Igazi unicornis hangulat tárul elénk, tele rózsaszínnel :) Gyere és látogass el Te is! Érdemes előre helyet foglalni, mert kicsi a tér. Minden betérő maximum 1 órát tartózkodhat a helyszínen. Ételek, italok finomak. Kiszolgálás kedves. Még a mosdóban lévő csap is unikornist formáz. Barátságos, hangulatos hely.
2019. február 24.a párjával járt itt 25 A szállodára adott értékelésem 2-es. Azt a kettest csak azért kapják, mert az ételek nagyon finomak voltak, a felszolgálók is kedvesek. Viszont most jön a DE! Még soha nem jártam úgy, hogy éjszaka közepén kellett elhagynunk egy szállodát. Vadászházba tették a szállásunkat. Itt viszont a szobában nem volt termosztát, csak az alaksorban, KAZÁN mellett.
. Így mi nem tudtuk állítani a fűtést, pár órán belül kihűlt az emeleti szobánk. Szombati napon többször jeleztük a recepción. Viszont a RECEPCIÓS hölgy olyan arrongásan beszélt velük, nem is egyszer, mintha mi tehetnénk mindenről. . Lekezelően bánt velünk és olyan hangnemben, ami egy olyan embertől nem várható el, aki ezt a munkakört betölti. Ha én így viselkednék a saját munkahelyemen, már rég kirúgtak volna. . Ha jól emlékszem, B. Angéla a hölgy neve. Egy 4 csillagos szállodától nem vártam volna ilyen dolgokat!
2017. november 5.a párjával járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Legalább 10 éve- vagy lehet több is már, szerettem volna ellátogatni a hotelba. Most ez szerencsére meg is valósult. Nagyon szép környezetben helyezkedik. Az ősz színei pompásak. A hotel díszei nagyon szépek. Pont az én stílusomnak megfelelő. Rengeteg képet készítettem róla. A szoba kényelmes. Bár este kicsit meleg volt.
A párna is kicsi, az alvás nem volt a legjobb, de a kilátás kárpótolta ezt a hiányt. Sajnos alig volt a szobában világítás, így késő délutántól képtelenség volt olvasni, még jó, hogy a halban lehetett. Pozitívum, hogy lehet újságokat olvasni, ami a szállodáé. Gazdag programlehetőségei vannak a szállodának: csónakázás, petanque, társasjátékok, malom (ez nagyon jó), lengőteke (bár ezt nem szabályosan tették fel), sakk,kerékpár használat. . stb. . Ezek ingyenesen állnak a rendelkezésünkre. Viszont, akinek kedve van, lovaskocsikázhat, lovagolhat pénzért. . stb. Wellness részlegen van mit javítani. De a legfontosabb, hogy az élményelemek alig működnek. :(
Ennyi emberre a szauna kicsi. Vacsora és a reggeli nagyon finom. Csirkehússal töltött pacsa lett a kedvencem. Csak kicsi fura volt, hogy az ételek előtt nem volt kitéve az étel neve, hogy mi micsoda, hanem összesítve volt. Viszont az tetszett, hogy már reggelinél tudtam, hogy mi lesz vacsorára. Állatok sokasága nagyon jó. A libák kicsik indulatosak :D Szamár meg szomorú, a „nadrágos” tyúk vicces. Nyulacskák cukik. . stb. Kalandpark része nagyon jó lehet tavasszal, de így is kipróbáltunk párat. Személyzet nagyon kedves, udvarias volt. Levendulás díszekkel gazdagodva tértem haza. Remélem, még visszajövök ide! :)
2017. október 29.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Nagyon jól éreztünk magunkat :) Felejthetetlen 4 napot töltöttünk ott. Először kicsit félve indultam el, mert rengeteg negatív kommentet olvastam itt minden féléről. Hála istennek pozitívan csalódtam. Ilyen jó wifi kapcsolatom még nem volt egyetlen egy szállodában sem- pedig jártam már jópárban. Étel nagyon bőséges.
Minden fajta, finom étellel. Egyik reggel még csokis fánkot is ehettem. Máshol ilyet még nem láttam. Mindig volt salátabár, ez nekem nagyon pozitívum. Sütik szuperek! Pincérek kedvesek. Wellness rész is jó. Nem hideg a víz, ahogy páran állították. Pedig én nem is bírom a hideget. Wellness recepciós egyik hölgy nagyon kedves. Van INGYEN újság a bárnál. Ilyet sem láttam még sehol. Az, hogy nem lehet megtalálálni a szállodában az egyes elemeket, ez hülyeség! Aki nem tud tájékozódni, az máshol sem fog. Szobában a matrac puha, fájt a hátam tőle. Ez az egyedül negatívum. Az, hogy a falon van pár hiba- mert előtte egy "kedves" vendég pl otthagyta a lábnyomát, arról nem a szálloda tehet. . Mi ablakunkban volt egy darázsfészek. . Szóltunk és megoldották a problémát. . Még visszamegyünk! :) A negatív kritikával meg nem kell törödni. .
2016. május 10.családjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Az első közös karácsonyunkat a Xavin Hotelben töltöttük. Életem első wellness nyaralása karácsonykor. Jól döntöttünk, mikor ezt a szállodát néztük ki utazásunk helyszínének. Hogy miért is? Ennek több oka is van, ezt szeretném részletezni. Pozitívumok:
1. Mivel ünnepi időszak volt, ezért délután kaptunk sütit és kávét ajándékba, ami isteni volt.
2. Karácsonykor, reggelinél adtak kis csokit. 3. Félpanzió során az ételek isteniek voltak. A választék bőséges. Megemlítenék párat: kacsacomb, lilakáposzta, különféle saláták, mandulával töltött rántotthús, sajttal töltött pulykamell, sütik és még naphosszat sorolhatnám, annyi volt. 4. Lehet igényelni a szállodában Harkány Cardot, ami kedvezményeket biztosít Harkányban. Érdemes kiváltani, előtte tájékozódni erről, mert külön nem fogják ezt felajánlani, ha nem szólsz (negatív). 5. A Pincérek nagyon kedvesek. 6. Trópusi élményzuhany számomra a trópusi vihar illúzióját varázsolta a kabinba. 7. Rendelkezik masszás résszel. 8. Ahhoz képest, hogy 4 csillagos, nem drága. 9. Van wifi. 10. Erkélyről csodás látvány tárul elénk. 11. Közel van a nagystrand. 12. Nem messze tőle van pizzériázó. 13. Harkányi piacot érdemes meglátogatni. Negatívumok:
1. Wellness részleg női mosdójában nem volt világítás, már első nap. Amíg ott tartózkodtunk, ki sem tudták cserélni :D Kénytelen voltam a férfi wc-be menni, ott meg nem lehetett bezárni az ajtót. 2. A szobai fürdőszobában nincs külön szárító, ahol a fürdőruhát meg lehetne szárítani. 3. Sókabin használata nem ingyenes. 4. Masszás medence hideg volt, el is romlott. 2 napig javították. Összeségében 10-ből 9-st adnék a szállodának mindent egybevetve. Remélem egyszer még eljutok ide a barátommal és a szüleimmel együtt :)
2015. augusztus 18.családjával járt itt 45 Mivel nekem a Balaton a Riviéra, muszáj évente legalább egyszer ellátogatnom hozzá. Idén a Club Aligára esett a választásom, ismételten, de főképp azért, mert meg szerettem volna mutatni ezt a helyet a barátomnak. Mi, a part melletti épületben voltunk, ami 5 méterre van a parttól, ez nagy előny.
Igazi retrü hangulat fogadot, bár van néhány kivetni való ott. Az épületet kicsit illene felújítani, de ha nem is felújítani teljesen, törödni kéne vele jobban, nem csak használni. Az üdülőövezet mellett helyezkedik el egy hatalmas pparknak mondható rész, régi villákkal. Ami ott van, az szörnyű :( Így tönkretenni egy helyet, ami régebben virágzott. Legfőképp a Kádár villáról beszélek. A büfésoron lévők nem mindegyike való oda. . nem voltr rendesen elkszítve mondjuk a hasábburgonya. . gyros. . akkor nem is melegytik meg a kajákat rendesen egyes helyeken. . ha meg visszaviszi az ember, hogy felmelegítse, még nem is figyelnek rá. . ez csalódás volt. Nagy nagy pozitívum, hogy lehet pingpongozni, billiárdozni :)
2015. augusztus 18.családjával járt itt 55 A családommal a húsvétot itt töltöttük. Nem csalódtunk. Itt minden megvan, ami egy igazi pihenéshez szükséges. A sóbarlangjuk, vagy más néven sószobájuk olyan, hogy közben lehet filmet is nézni. Mert kicsit unalmas is lenne, ha csak üldögélni lehetne ott, így azért nem fáradunk el. Kellemes élmény.
Az ételek is nagyon finomak, nem volt olyan, ha jól emlékszem, ami nem jött be volna ^^ Rálátás a várra pedig tökéletes. Ottartózkodásunk alatt a vár tövében tojáskereséső versenyt renndeztek, aki talált tojást, azt megjutalmazták kindertojással. Már gyerek korom óta ezt ki szerettem volna már próbálni, végre ez is sikerült. Távozáskor az tetszett igazán, hogy a személyzet integetet is, ilyet máshol még nem is tapasztaltam.
2015. augusztus 11.családjával járt itt 55Egyik kedvenc helyem közé sorolhatom, ahol az ár és a szolgáltatás arányban van. A mai wellness szállásokhoz képest olcsónak mondható és mégis rendes pl a wellness részlegünk. Félpanziót érdemes választani, még egytálételt ebédet is adnak. Érdemes kihasználni. Szakács remek. A marhapörköltet istenien készítik el, nyami! :)A személyzet is kedves. Ne hagyd ki TE se, látogass el hozzájuk! :)
2015. augusztus 11.családjával járt itt 45Már visszatérő vendék vagyok. Nyaralás alkalmával soksor megfordulunk az étteremben. A halas palacsintát mindenkinek ajánlom, az nagyon finom.
A hangulat jó, kiszolgálás megfelelő. Édesapám már a korábbi években, fiatalkorában is járt már itt. Ő azt mondja, hogy a halászlé akkor jobb volt, de ez se rossz.
Képen görögsaláta.
Mindenkinek ajánlani tudom!