2019. április 23.a párjával járt itt 55Udvarias segítőkész személyzet, finom és bőséges adagok! Foglaltság ellenére kaptunk helyet, nem bántuk meg, megérte!!
2019. április 23.a párjával járt itt 55Finom bőséges ételek, udvarias figyelmes kiszolgálás, jó zene és hangulat. Ajánlom mindenkinek!
2019. április 23.a párjával járt itt 15 Nem azt kaptunk amit az étlapon írtak, hiányosan, ráadásul kevés mindenből, rosszul elkészítve: "ciganypecsenye" gyanánt: 1kis(! ) db mócsingos hús avas ízű sületlen szalonnával, 3 picurka gomba, elégett panirozott csirkemáj cafatok. . . Rántott sajt eleve hiányzott, kérni kellett, de ezek is picik voltak, mint ahogy az amúgy is kicsi " cordon blue " ketté vágva.
. . kiszárított rághatatlan hasáb burgonyával. . . Mindezt Kétszemélyes (! ! ) tálnak csúfolták! ! ! Felháborító és szörnyű volt! ! ! Soha többé nem mennék ide, főleg hogy még fizessek is érte! ! !