2017. augusztus 13.gyerekekkel járt itt 45 Fiammal ebédeltünk itt. Ismertük a helyet,mert már jártunk itt máskor is,és amikor még a Szél Kálmán téren is volt ilyen étterem ott is voltunk többször. A csirkeragu és gulyásleves finom volt,és sűrű. A rántott csirkeszárny petrezselymes krumpli és a zöldséges rizs is finom volt. A grillhús fűszeres burgonya és a milánói is finom volt.
A sütemények közül a mákos diós süti száraz volt. A kókuszkocka és a kakaós tejkrémes viszont nagyon finom volt. Hétvégén csak asztalfoglalással lehet itt enni mert nincs szabad asztal. Ha erre járunk máskor is eszünk itt.
2017. július 11.családjával járt itt 25 Már egy héttel előre foglaltattam asztalt az étterembe. Ennek ellenére csak akkor tologatták össze az asztalokat mikor már ott voltunk. Csak mi voltunk tehát az előkészületekre lett volna idő. A megrendelt levesre 1 órát kellett várni. 3/4 óra várakozás után derült ki,hogy a húsleves még nem készült el,így mást kellett választani helyette.
Rendeltünk 2 fajta tálat,ami szintén csiga lassan a rendeléstől számítva 2 óra alatt készült el. Mikor kihozták közölték,hogy új szakács van és véletlenül nem az van a tálon amit kértünk. Mire mi már nagy nehezen ehettünk,érkeztek 6-an az étterembe,akik szintén húslevest szerettek volna,de az még akkor sem volt kész. Mire ők is enni kaptak 1 1/2 óra telt el. Nekik azt mondták azért ilyen lassú a kiszolgálás,mert az egész személyzet le lett cserélve. Lehet,hogy jobb lett volna inkább a régieket hagyni dolgozni. Még egyszer nem megyünk ebbe az étterembe,és másoknak sem nagyon ajánlom csak akkor ha előtte otthom esznek,és kibirnak minimum 2 órát míg kiszolgálják őket.
2017. június 5., csoporttal járt itt 35 A Máv nosztalgia csoporttal ebédeltünk itt május 20. -án. Annak ellenére,hogy le volt foglalva az időpont és a hely 1 órát vártunk arra,hogy kihozzák az ételt. A csirkecomb íztelen volt,és nem kellően átsütött volt. Az utólag rendelt palacsintára 20 percet kellett várni, a kávét már ki sem hozták amit kértünk,de meg sem vártuk volna.
A kiszolgálás csiga lassú volt. Mellettünk levő asztalnál házassági évfordulót ünnepeltek,oda bezzeg szaladgáltak a pincérek. Az 1 női vécére hosszú sor állt. A svédasztalos kiszolgálás normlisabb volt de abból mi nem ehettünk.
2017. május 5.gyerekekkel járt itt 55Május 1-én ebédeltünk a Patak vendéglőben.Még soha nem ettünk itt előtte,még sem kellett csalódnunk. Nagyon sokan voltak,mégis 10 percen belül le tudtunk ülni.Az ételek nagyon finomak voltak.A kiszolgálás gyors volt,a pincér kedves volt,és figyelmes. Ha arra járunk legközelebb is betérünk.
2016. augusztus 8.gyerekekkel járt itt 35 4 napot töltöttünk a Hotel Sziesztában. A szoba kicsi volt. A pótágy kemény volt ,és nyikorgott. A fürdőszobában nem volt szellőzés. Az erkélyen a törölközőt csak a korlátra lehetett tenni,az ajtó alatt befújt a szél. Étkezésnél nem volt folyamatos az ételek utántöltése,várakozni kellett. Szombaton csak 1 fajta köret volt,tepsis hagymás krumpli.
Mikor az nagy nehezen elfogyott,este 8 előtt pár perccel hoztak ki sült burgonyát. A husok olajban úsztak,a lecsó tiszta lé volt. Egy pincér szolgálta fel az italokat,hozzánk oda sem jött egész vacsora alatt pénteken. A sütemények ,és a tejbegríz nagyon finomak voltak,és a levesek is. A gyümölcslevek fel voltak vizezve az almalé teljesen vízízű volt. A liftekre mindig várakozni kellett ennyi vendég számára nem elegendő 3 lift. A melegvízellátás nem volt folyamatos,8óra után már csak langyos víz volt,vagy hideg. Hazainduláskor a szálloda kiránduló csoportja elfoglalta a 2-es buszjáratot,így mi már nem tudtunk felszállni,így kénytelenek voltunk a következő buszt megvárni ami 40 percenként járt.