2014. január 17.barátokkal járt itt 35 nagyon szép helyen van nyugodt környezet pihenni jól lehet,de sajnos van egy de. . . a környékbeliekkel beszélgetve vannak helyi finomságok /kolbász, szalámi, sajt, lekvár/ ami nagyon finom, de sajnos a reggeli asztalon egyik sem volt.
a mosogatógép valószínű rosz mert tiszta pohárból nem sikerült kávét inni az étterem részen és amikor szóltunk érte akkor sem sikerült elnézést kérni és lecserélni
a vacsorára ha nem megy az ember pont hatra és állja ki a sorát gyorsan akkor a levesből csak lé jut és a másodikra ételre is várni kell egy kicsit kevesen vannak hogy gyorsan megoldják a dolgot
ha fizetni akar az ember és nincs nála apró akkor kb. negyed óra a váltás illetve a fogyasztás elszámolása is kb. negyedóra
több társaság volt amikor voltunk, de mindenkitől azt hallottuk hogy egyszer látogatott hely nem menne vissza és retteget a tombolán a fődíj megnyerésétől
ettől függetlenül jól éreztük magunkat igaz többet mi sem mennénk vissza kár a helyért