2014. március 12.a párjával járt itt 55 A Torkos Csütörtök alkalmából ebédeltünk itt. Nagyon szépen felújították. Nagyon udvariasak voltak, kérésünkre boxban kerestek helyet. Az ételek finomak voltak és bőségesek. Egyetlen kisebb problémánk volt, hogy az első fogásra elég sokat kellett várni, már nagyon éhesek voltunk. Utána már gyorsabban ment a dolog.
Azért választottuk ezt az éttermet, habár nem egy olcsó hely, mert a választék olyan volt, hogy több mindent is megkóstoltunk volna.
Mátyás Pince Étterem válasza
Kedves Hölgyem/Uram!
Köszönjük szépen a pozitív visszajelzést.
Nagy örömünkre szolgált, hogy elégedetten távoztak éttermünkből, s egy ilyen forgalmas napon is elnyerte tetszését az ételek ízletessége, mennyisége, s kiszolgálásunk minősége egyaránt. Bízunk benne, hogy a közeljövőben ismét vendégül láthatjuk Önöket éttermünkben!
Köszönettel és üdvözlettel:
2014. április 7., Mag Nikolett, értékesítési vezető
2013. július 20.a párjával járt itt 55Többször jártunk már itt. Ebédelni és kávézni is. Nagyon hangulatos hely, nagyon finom és különleges süteményekkel, finom kávékülönlegességekkel. Különösen kellemes nyáron a kerthelyiség. A kiszolgálás figyelmes, udvarias. Az ételek minősége nagyon jó. Különleges ételeket is kapni. Könnyen megközelíthető.
2013. július 20.a párjával járt itt 45 Szép, új hotel. Szép szobák, szép kilátással. A reggeli és vacsora finom és változatos. A személyzet nagyon udvarias, segítőkész. A kinti és benti medence vize elég hideg volt, /pedig a kintit melegített vizűnek hirdették/. Az udvar még kissé rendezetlen volt, és sajnos a teraszt is akkor csinálták. A sószoba nagyon jó.
Aki vonattal megy, célszerű Miskolcról taxival menni, ugyanis felfele kell menni, és ez csomagokkal nehézkes lehet.
2013. június 25.a párjával járt itt 45 Májusban töltöttünk itt pár napot. A szálloda nagyon hangulatos, szép. A szobák kényelmesek. Kissé csalódás volt, hogy erkélyes szoba helyett tetőtérit kaptunk. A személyzet rendkívül udvarias. Érkezéskor hamarabb odaértünk, mégis rögtön elfoglalhattuk a szobát. Sajnos az időjárás miatt az udvari medencét ill.
napozót nem lehetett használni, a wellness többi részét kicsinek találtuk. A mentás tea nagyon finom volt. A környezet is nagyon szép. Kicsit zavaró volt az egész nap szóló arab zene. Az egerszalóki gyógyfürdő remek hely. Könnyen megközelíthető busszal is. Sajnos távozáskor volt egy kellemetlen élményünk. Valaki a mi szobaszámunkat mondta be a bárban, nem íratták alá. Kissé kellemetlen volt bizonygatni, hogy nem mi ittunk 5000 Ft-ért Metaxát a bárban. Mindent összevetve azért jól éreztük magunkat, másoknak is ajánlani tudjuk.