2014. október 8.a párjával járt itt 55 Ez év szeptember elején voltam a párommal ebben a gyönyőrü hotelben. Nagyon szép a környezet és a kilátás a sódombokra,a személyzet kedves és udvarias volt. A hotel tisztaságával sem volt semmi probléma,az ételek és italok választéka és minősége is remek volt. A szunyoghálot én is hiányoltam az ablakokról és erkélyajtokról,bár poloskával nem találkoztunk de szunyoggal igen.
A fürdőrészleg is csodálatos volt,egészében remek hely csak ajánlani tudom másnak is.
2014. július 3.barátokkal járt itt 55 Kolléganőmmel és családjával voltam itt egy hosszu hétvégére,nagyon tetszett. Szép a környezet és a hely is ahol van a hotel. Szinvonalas kiszolgálásban volt részünk,csak ajánlani tudom mindenkinek,a kisgyermekeseknek lett kitalálva ez hotel,gratuláció érte.
Én nagyon jól éreztem magam,de szerintem a kolléganőm és családja is,pedig 1 éves az unokája,de jó volt látni,hogyan élvezte a pancsolást a játszószobákat,de mi is felnőttek élveztük minden percét ennek a pár napnak.