2014. november 1.családjával járt itt 45Többször is voltan itt,mert a közelben lakom,de nem ez a fontos.Gyors,jó és tisztességes az intézmény.Személyes igénybevétel esetén az adagok nagyobbak,mint rendeléskor./tapasztaltam/A berendezés más,mint a többi pizzériában,hiszen van hangulata a teremnek és nem csak egy egyszerű étkezde!Gutt!
2014. október 2.a párjával járt itt 45 Kedvesemmel töltöttünk ott egy éjszakát. A szoba berendezése átlagos volt,de a panoráma az fenséges. A személyzet kedves és szolgálat kész. A konyha nem hagyott mély nyomot Bennünk,ám ami a legjobb az a kondi és wellnesz részleg. Nos a méretéhez képest KITŰNŐ. Vetekszik sok erre szakosodott szálló kínálatával.
Az egy napos pihenést javaslom Mindenkinek,mert sok látnivalót nem találtunk a városban.
2014. szeptember 2.a párjával járt itt 55Párommal jártunk ott Pünkösdkor. Nyugodt,kényelmes,barátságos és csendes helyet ismertünk meg. A konyha kitűnő! A személyzet szinte észrevehetetlen,de mégis mindenütt ott vannak amikor szükség van rájuk. A kondi szoba szolid,de egy ilyen pihenő helyen nem is kell több. Az "ámor" szoba pedig egy nagyon kellemes szolgáltatás. Konkluzió: Jó ár/érték arány és tökéletes kikapcsolódás.
2014. augusztus 30., csoporttal járt itt 55 Osztálytalálkozót szerveztem ebben a gyönyörű völgyben. Ami itt fogadott Minket azt nem lehet semmihez sem hasonlítani,mert a kedvesség,tisztaság,korrektség olyan magas fokon található az Aranypatkóban,hogy az szinte hihetetlen. Az ár/érték olyan jó,hogy az 5 csillagos hotelek sem érik el azt a szintet,amit itt talál az ember.
A személyzet kedves és látszik rajtuk,hogy amit csinálnak azt szívből teszik. A konyha ober gutt! Summa sumárum: minden 5 csillagos!
24 fotózott hely / 2 oldalon