2013. november 22., kollégákkal járt itt 35 Több alkalommal is betértünk már jártunkban-keltünkben, megkóstoltunk többféle ételt is, legtöbbször meg voltunk elégedve. Ha egy tanácsot adhatnánk az étlapot illetően: a kevesebb több lenne, mert elég nagy a választék, de nem nagyon találtunk olyat, ami miatt csak ide jönnénk mindig.
Valami specialitás kellene, igazodva a környezethez, a hely adottságaihoz, mint pl. nyáron a kemencés ételek. Valamikor az olcsóbb helyek közé tartozott, mostanában - legalábbis ami az árakat illeti - magasabbra tört, sajnos. Még egy aprócska megjegyzés: a borjú nem lenne baj, ha borjú lenne! :)
2013. november 5.a párjával járt itt 45 Jól felszerelt tágas, tiszta szoba+fürdőszoba, wifivel, légkondival. Napi egyszeri szabad átjárás a fürdőbe, ahol úszó-, élmény- és termálmedence, szauna és masszázs is van. Svédasztalos reggeli, éppen megfelelően nagy, minőségi választékkal. Délben menüt vagy étlapról ehettünk este étlaposan, megfizethető áron jót!
Segítőkész személyzet. Minden a közelben (piac, posta, totózó, pénzautomata, bolt stb. ). Ópusztaszeri látogatáshoz kiváló támaszpont! :)
Ha tehetjük és lesz ismét jó kis akció, mindenképpen visszamegyünk!
2013. november 4.a párjával járt itt 45 Az azonos nevű hotelben laktunk pár napot, és rendszeresen annak éttermében vacsoráztunk. A választék számunkra megfelelő volt, az ételek jó ízűek, az adagok jókorák (éjszakára még kicsit túl nagyok is! )Az árak jók,a kiszolgálás kiváló, külön köszönet Zolinak, aki mindent megtett, hogy jól érezzük magunkat!
Egyetlen aprócska kifogás: előfordult, hogy kevés volt a pizzériás részben a hely, illetve várni kellett amíg felszabadul egy asztal. Mivel nem volt tele a szálloda (hét közben voltunk ott) a szép tágas étteremben meg elvesztünk volna! :)
2013. október 8.barátokkal járt itt 45 Ha rántott borjúlábat akarunk enni,hozzájuk megyünk, de aki nem szereti ezt az ételt, az is biztosan talál kedvére való kaját itt. Több vendéggel is jártunk már náluk, senki nem távozott éhen, elégedetlenül! Udvarias kiszolgálás, finom ízek, megfizethető árak, mi is kellene ennél több?
A házhoz szállítással is elégedettek vagyunk, jó adagokat, jó minőségben küldenek, hamar :)
2013. október 1.a párjával járt itt 45 Szállóvendégként itt reggeliztünk, ebédeltünk, vacsoráztunk. reggeli: külön étlapról választható (hidegtál vagy meleg variációk)ízletes, de van olyan, ami lehetne több :)
a többi étkezést étlapról oldottuk meg, volt ugyan menürendelési lehetőség is, de így változatosabb lehetett és nem is sokkal került többe!
Pontosan, gondosan felírták a számlához (minden alkalommal adtak egy másolatot is az éppen aktuális felírásról! ) és a végén sem volt gond a számolással. Tudom, ezt mindenütt így kell(ene), de ők be is tartják! Amit ajánlok: rántott borjúláb, meggyes-mákos desszert de minden finom és bőséges adag, jó áron! Egyetlen aprócska gond, hogy a felszolgálók portási feladatokat is ellátnak néha, akkor vontatottabban megy a kiszolgálás.
2013. szeptember 20.a párjával járt itt 45 A szállás az árnak megfelelő, a kajával meg voltunk elégedve, bár a vacsora egyik nap nem az volt, amit ígértek, de azonnal orvosolták a dolgot. A személyzet kedves és szolgálatkész (bár néha kevésnek tűntek:)
A fürdő mellette nagyon retró, ráférne már egy felújítás!
Sok szórakozási lehetőség a szállodában nincs, de a városban van több látnivaló is, és a portán készségesen segítettek programtervezésben. Megfelelő ár-érték arány, persze csak ha akciósan megyünk.
2013. szeptember 10.a párjával járt itt 45 Szállásadónk az apartmanban hívta fel a figyelmet rá, de útszéli tábla is mutatta, korlátlan ételfogyasztás egy nagyon kedvező összeg befizetésekor. Nosza, próbáljuk ki! Elfogadható választék (bár levesből és desszertből lehetne bővebb is és nem ártana néhány szem gyümölcs sem! Talán azért, mert mi szeptemberben voltunk, lehet főszezonban többféle van?
) és jó ízek! Az elfogyott dolgokat kérésünkre azonnal pótolták. Az egyik nap egy nagyon kedves kiszolgálólányhoz volt szerencsénk, másnapra már sajnos egy kevésbé udvarias jutott :( Mindenesetre az ár-érték arány nagyon jó. Ajánlom kipróbálásra mindenkinek! Külön jó, hogy a mellette levő fürdőből is ki lehet jönni kajálni ide!
2013. szeptember 10.a párjával járt itt 45Visszatértünk egy év után. Másik házban aludtunk mint legutóbb, az előző jobban tetszett, de ezzel is csak apró problémák voltak, amelyeket azonnal orvosoltak! Az étterem, az ételek minősége, mennyisége maradt a megszokott kiváló szinten, a tulajdonos Erzsike és személyzet kedvessége sem változott, szinte családtagnak éreztük magunkat! Biztosan elvisszük az unokákat is amint lehetőségünk adódik rá!
2013. szeptember 8.a párjával járt itt 55 A kedvező értékelések hatására döntöttünk e szállás mellett, nem csalódtunk! A tulajdonos Judit asszony mindenben készséggel segített, szinte nem tudtunk olyat kérni, amit ne igyekezett volna megoldani. Köszönet érte! Arról nem tehet, hogy a meghirdetett vízi kirándulások (kellő számú jelentkező hiányában) elmaradtak.
Kárpótlásul saját csónakjával tehettünk egy körutat a holtágon, ami a kertje végében van. Már most megbeszéltük, a gyerekekkel, unokákkal jövünk vissza legközelebb!
2013. szeptember 8.a párjával járt itt 55 Negyedjére voltunk itt, de már tervezzük a következő látogatást, akkor szeretnénk az unokákat is vinni! A megszokott magas színvonalú kiszolgálást kaptuk, a körülmények ugyanolyan jók mint már többször tapasztaltuk, szóval mindenkinek ajánljuk! Nem véletlen, hogy közel teltház volt!
Az étkezésre a nagy választék ellenére azért csak négy csillagot adtam, mert gondolhatnának a cukorbetegekre is, no meg hiányoltuk a cigánykát (fasírthoz hasonló húsétel) reggelinél! A törzsvendégeknek (mi is azok vagyunk) árengedményt is adnak, ami szintén javukra szól.