2020. május 9.gyerekekkel járt itt 45Remek hely! Nagyon finom a hamburgerük. Limonádét ittunk, több fajtát, mind jó volt. Hatalmasak az adagok, az ár-érték arány is rendben van. Választék is akad bőven. (A presszó kávé isteni). A kiszolgálás kedves és gyors. Talán csak a mellékhelyiséggel volt némi probléma, lehetne tisztább. . . Fizetni lehet Szépkártyával is.
2019. január 5.gyerekekkel járt itt 25Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Hol is kezdjem? Az egyetlen POZITÍVUM a pincérek! Kedvesek, türelmesek, lelkesek. . . különösen Bernadettnek köszönjük a sok mosolyt! Baromi sok vendég, nagyon kevés pincérre, mégis megoldották. A többi NEGATÍVUM! Hideg a víz a wellnessben, ez a gyerekmedencéknél nagyon bosszantó. Egyszer szóltunk, mentségükre másnapra melegebb lett, egy fokkal!
Befújt a januári hideg szél a szoba erkélyajtaján (plédekkel betömtük). A szobai konnektorok felében nem volt áram! A fürdőszobában az egyetlen fogas is letört, két köntös súlya alatt! Szobafűtés szabályozhatatlan vagy megfősz vagy megfagysz! (Ez az erkélyajtó szigetelési hiányosságait jól ellensúlyozta)
Tolóajtós gardróbszekrény ajtajai leszakadva! Gyerekbarát a szálloda, de a konyha nem igazán. Ennyi pénzért lehet sokkal jobb helyet is találni, úgyhogy én nem ajánlom. . .
2018. július 17.gyerekekkel járt itt 45 Múlt hétvégén jártunk az étteremben. Pontban délben érkeztünk, még időben ahhoz, hogy egy kettőre lefoglalt asztalhoz leülhessünk, mert szabad asztal az nincs, főleg hétvégén. Étel-ital minden rendben volt, finom, bőséges és az árak sem ijesztőek, sőt! A nagy vendégszám miatt talán, de a tisztaság Nekem nem volt hibátlan.
. . A kiszolgálás hiányosságait is abban látom, hogy szombat ebédidőben több pincér kéne, mert így kicsit kapkodós a szervíz! ! A parkolás viszont katasztrófa, pedig ide szinte mindenki kocsival jön. . .
2018. június 19.gyerekekkel járt itt 35 Nemrég töltöttünk pár napot Sümegen. Sokan ajánlották, hát meglátogattuk a Hotel Kapitányt. Semmivel sem több vagy kevesebb mint a többi környékbeli wellness szálló, ezért ezt nem is elemezném tovább. Viszont egy dolog nagyon nem tetszett.
A medencéjük vize mind nagyon hideg volt és nem csak nekem, hanem az egész családnak, egy yakuzzi kivételével, de az kicsi is és hát valljuk be nem szeretne az ember egy hétig egy kb. 3m²-es kádban ülni! ! !
2018. június 19.családjával járt itt 55 Nagyon rég jártam az étteremben utoljára, akkor még a gyorsforgalmi út nem volt meg. Mindíg jó emlékekkel távoztunk és ezt a kellemes érzést még sok év múlva is sikerült bennünk feleleveníteni a helynek! Nem tudom mi a titok, de a minőség és a kiszolgálás színvonala sem csökkent egyáltalán!
Csak ajánlani tudom, érdemes érte kitérőt tenni, én kb. 50km kerültem, de megérte. . . U. i. : halat, vadat is ettünk de aki szereti ki ne hagyja a borjúlábat mert isteni! ! !
2018. május 22.gyerekekkel járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Szombaton egy kirándulás utánra néztük ki az éttermet. Még jó hogy telefonon asztalt foglaltunk, mert tele volt és nem véletelen! A hely tiszta, rendezett, a kiszolgálás profi és barátságos. Az ételek, italok teljesen rendben voltak. Finom, friss és ár-érték arányban nálam jelenleg a legjobb. . . Ajánlom mindenkinek. Halat tessék enni, aki nem szeret, az sem fog csalódni!
2018. április 9.gyerekekkel járt itt 55 Vasárnap családdal, a feleségemmel és 2pici gyermekemmel elmentünk kirándulni. A Tatai Öregtavat jártuk körbe. Ebédidő végén tértünk be a helyre, ahol alig volt szabad asztal de kerítettek gyorsan egy olyat ahová a babakocsi is oda fért annélkül, hogy bárki mást zavart volna.
Nagyobbik gyermeken kapott egy ülésmagasítót is és kifesteni való papírt, ami amúgy a tányér alátét! A kiszolgálás, az ételek, italok(házi limonádé) kiválóak voltak. Ár/érték arányban sem lehet kifigása a vendégnek! Gyermekbarát étterem az nem elég kifejező: még a pelenka cserét is meg tudtuk oldani a személyzet profizmusának köszönhetően! Még vissza térünk, az étterem remek csak ajánlani tudom, csak el ne rontsák. . . U. i. :Akik rántotthús, krumpli, salira vágynak akkora adagban amit nem tudnak megenni, ja és lehetőleg ingyen azok ne ide mennyenek, mert csalódni fognak! Remek ínyenc konyha magyaros józansággal, gyerkőcökre is gondolva! ! !
2017. október 9.családjával járt itt 25 Ma is tanultam valami! Mégpedig, hogy nem mindíg mindenki a vendégelégedettségre hajt! Előre bocsájtom, hogy már vagy ötödszörre foglalok itt szállást a szüleim részére. Első alkalmakkor minden nagyon tetszett Nekik, dícsérték. Aztán tavasszal, mondták, hogy büdös a szobájuk és amikor felmentem Velük, mert én hoztam-vittem Őket, bagószag volt, nem kicsit.
Én annyival elintéztem, hogy sajnos az előző vendég dohányzott, hát mit lehet ez ellen tenni, nem sokat. Majd újra foglaltam most ősszel és akkor tünt fel, hogy vissza kell jelezni a fogalaláskor, hogy dohányzó szobát szeretnénk-e vagy sem! Meglepett, hogy van még ilyen szobájuk. Jeleztem, hogy NEM. Mire kapom a választ, hogy tudomásul vették, de garantálni nem tudják (majd aznap kiderül). Több telefon hívás után annyira jutottam, hogy az értékesítő nem tehet róla, a recepció pedig nem levelezhet Velem, így lehet, hogy újra büdös szobát kapnak! Na de most utoljára, én ide többet nem foglalok, sok olyan hely van még, hála isten ahol ez nem okoz gondot! ! !
2017. július 26.családjával járt itt 25 A pesti Westend után (ami azóta rég bezárt), a győri Árkádban is kinyitott egy Nordsee! Ez önmagában jó hír lenne! Az Ausztriában levő Pandorfi bevásárló központit sok magyar imádja, köztük én is(Zürichben is kipróbáltam és ott is mennyei. Az árak és a termékek minden országba u. a. , ami valljuk be nálunk drágának számít, de ha u.
a. adnák minőségben és választékban, még akár működhetne is, DE nem! Volt olyan termék amire azt mondták, MÉG nincs (ráknyárs a leveshez)! ? Amit meg kiszolgáltak az meg sem közelítette a számomra megszokottat. Hát így nehéz lesz sokáig sikerrel üzemeltetni, szerintem. Amennyiben valaki ki szeretné probálni ne idehaza tegye! !
2017. július 18.gyerekekkel járt itt 35 A hely nagyon jól indult. Sokak kedvence lett a belvárosban. Aztán elkezdett a színvonal lecsúszni, ami nagy kár. Nagy választék, friss termékek, tisztaság és kedves kiszolgálás, volt. . . Utolsó két látogatásunkkor már nem volt minden rendben!
A pincében mindenhol a lehullott vakolat-darabok voltak szétszoródva, a sütemények közül több sem volt friss(nem egyszeri eset) csökkent a választék és a személyzet sem jó irányba változott. Én már nem ajánlom jó szívvel a helyet!