2017. május 30.gyerekekkel járt itt 45 Kivülről kicsit túl modernnek hat a hely, de belépve kellemes hatású tiszta, rendezett étterem. Vasárnap ebédre mentünk, de még jó hogy előre foglaltunk asztalt mert hamar kiderült szinte minden asztal le volt foglalva. Van egy kis gyerek sarok, ahol hat gyerek is elfért. . . A személyzet hála isten hozta a remélt átlagot, a konyha még ennél is többet.
Aki szereti a tatárbifszteket, az ne hagyja ki. Ajánlom jó szívvel mindenkinek!
2017. május 16.gyerekekkel járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Két étterem van a malomtó partján és, az itteni értékelések alapján inkább ezt választottam ki családi ebéd elfogyasztására, és nem is csalódtam. Összességében minden rendben volt.
Az étlap egyszerű, de mindenki tud választani, mi halat ettünk, azt tudom is ajánlani.
A kiszolgálás teljesen renben volt, sőt talán jobb is mint ami elvárható.
A környezet pedig nagyon szép! !
2017. május 14.gyerekekkel járt itt 55 Vasárnap révén Sopronban kirándultunk és helyismerettel rendelkező barátaink ajánlották a helyet. Nem csalódtunk, sőőőt. . . Első élmények a belépéskor, alig van szabad asztal, de a személyzet hamar segített üres/tiszta asztalt varázsoltak kb. egy perc alatt. A pincérek mosolyogtak, kedvesek voltak és nagyon értettek a hivatásukhoz.
Valljuk meg ez a nyugati határszélen, már lassan kuriózum. Étel/ital terén nem lehet kifogást találni bennük, talán kicsit magasabbak az árak, mint elképzeltem, de hát a jót meg kell fizetni. Ajánlom az oldalast, a harcsa paprikást és a panna cottát.
2017. március 3.gyerekekkel járt itt 55 Már egy jó ideje készültünk meglátogatni a fogadót. Nem kellett csalódnunk, sőt! Kezdeném az érkezéssel. A személyzet előre köszön! ! Foglaltunk asztalt és mindenkinek ezt ajánlom, mert lehet, hogy nem lesz hely. Egyből az asztalunkhoz vezettek és mindenben próbáltak a kedvünkben járni (etetőszék vagy párna a székre a gyereknek, pl.
). Végig u. a. a felszolgáló foglalkozott velünk, mindent megjegyzett és pontosan tudta kielé, mit kell letenni, étel-ital, folyamatosan figyelemmel kísért minket és semmi siettetés. Na ez az ami miatt Nálam hatalmas piros pont járt! Nos az ételek műremekek és az italválaszték, szédítő is talán (nyúli/pannonhalmi borokra gondolok főleg). Vad, hal, mangalica, vega, desszert mind finom volt. Persze nem készül el fél óra alatt de ez nem is az a hely. A minőséget és a profi kiszolgálást meg kell fizetni, de ezen, én nem lepődtem meg. A házipáleszt se hagyjátok ki. . . ajánlom jó szívvel a fogadót mindenkinek!
2017. február 17.gyerekekkel járt itt 55 Sokat és sokszor járunk, ezért talán kicsit elfogult vagyok az étteremmel kapcsolatban. Mindíg finom és bőséges adagokat kapunk, bár mi a hétvégéken elkerüljük, mert akkor nagyon sokan vannak és többet kell várni az átlagosnál, hogy megkapjuk az ételt. Az étalap választéka akár zavarba ejtő is lehet annak, aki előszőr látja.
A három kedvenc talán a gombaleves, tatárbeefsteak és a fatányéros. Ár/érték arányban szerintem a legjobb a környéken, csak ajánlani tudom!
2017. február 17.barátokkal járt itt 25 Bevallom, évente maximum egyszer tévedünk be, mert van ennél sokkal jobb étterem Győr belvárosában, több is. Most sem magunktól, ide voltunk meghívva. Újból csalódás volt. Először is a pincérek, hát semmit sem javult a felhozatal, évek óta. Unottak, kedvtelenek és néha még bütetik is a vendéget, azzal hogy, nem szolgálják ki, ha valami nem tetszik Nekik (pedig Belőlünk élnek, vagy mi)!
Az étel maximum átlagos, de manapság ennél, már több kell. Ettünk pl. csülköt, ami túl volt sütve, kiszáradt de nagyon. A rántott sajt olyan kicsi adag, hogy az már pofátlan, szerintem. Speciel a cézár salátájuk finom és bőséges is. Én nem ajánlom, mi sem megyünk többet. Elég volt a csalódásokból. . .
2017. február 17.gyerekekkel járt itt 45 Régebben többször ettünk az étteremben, de már évek óta nem voltunk, felújították belül, ez a legszembetűnőbb elsőre. Az étalap letisztúlt és nem túlzó, az árak szerintem reálisak, de nem visszafogottak (már sehol nem lehet olcsón jó halételeket enni). Halászlét, belsőséggel (hatalmas adag volt, ami ritka), harcsa szelettel és harcsa paprikást fogyasztottunk.
Nagyon finom volt az étel, bár nekem talán picit sós. Az ital is redben volt. Ott jártunkkor rendezvényük volt a különteremben, ami nem zavarta a mi kiszolgálásunkat, pedig a pincérek a két terem között felváltva dolgoztak. Az ala'carte részen csak három asztal volt foglalt így mindekire maradt idejük. Végig figyelmesek voltak és külön kéréseinket is azonnal megoldottak. . . Elégedetten távoztunk! Ajánlom mindenkinek, mi is vissza fogunk térni, mert van olyan az étlapon amit mindenképpen meg fogok még kóstolni. . .
2017. január 23.gyerekekkel járt itt 55 Már többször is jártam a Rába Hotel alatt lévő étteremben. Nagyon jó helyen van a belváros kellős közepén. Leginkább azért írok beszámolót, mert a többit olvasva egyáltalán nem értek egyet a kritikákkal! Én még eddig kivétel nélkül mindíg elégedetten távoztam. Az árak nem alacsonyak, ez tény, de a cserébe kapott produktum szerintem nem kifogásolható.
A sör választékuk rendkívüli és, hát, az import sosem olcsó. Az ételekben is lehet a spécibb és az egyszerűbb közül választani, de csalódás nem éri az embert. Végül a kiszolgálás, szerintem átlag feletti és ez ugyan szubjektív dolog, de győrben minden képpen a legjobbak között van! !
2017. január 12.gyerekekkel járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Szilveszter után látogattuk meg a Hotelt, január második hetében. Nagyon jól éreztük magunkat. A hely tényleg profi, ha a családosokról van szó. A szobák, a wellness, a játszó szoba mind kiváló! Reggeli, vacsora bőséges, nagy a választék és finom (Nálunk még ebédre levesbüfé is volt).
A személyzet is megérdemel pár jó szót, mert kedvesek és nagyon segítőkészek (nem mellesleg szakképzettek), ami ma kis hazánkban nagy szó! Nagyon ajánlom. . .
2016. szeptember 6.gyerekekkel járt itt 25 Bizos van már tíz éve, hogy utoljára jártam az étteremben. Most legalább ennyi idő elfog telni megint, mire újra betérek, az biztos! Gyenge minőség, rossz előadásban, drágán, kb. így lehetne röviden jellemezni a helyet. Bővebben: az előételt még szinte el sem kezdtük, már hozták a főételt (a mellettünk lévő asztalhoz is)!
A felszolgáló pár pillanatig némán állt az asztalnál, utána megkérdete, hogy vissza vigye-e addig? ? Pizzát is ettünk volna, de elégették a szélét körbe. Szóvá tettük, vissza vitték és újra kihozták, lekaparták az égett részt és közölték, hogy ilyen a sütő, másik is ilyen lett volna! ! Kedvesség nuku, színvonal még annyi se. Látszik, hogy tíz éve megállt az idő, semmire sem költöttek se kinnt se bent. Kerülje el mindenki messze, mert csalódni fog. . .