2023. szeptember 23.gyerekekkel járt itt 55 Idei szolnoki pihenésünk egyik fontos állomása a Damjanich János Múzeum felkeresése volt. Sokkal érdekesebb, mint gondolultuk. A kiállításnak több része van, így megismerheti a látogató a régészeti emlékeket, a tájra jellemző építészetet, és a különböző foglalkozásokra is rápillanthat.
A régi időket bemutató belső és külső építészetet, egy csodálatos képtárat és jelenleg egy páratlan rádiótörténeti kalauz is csak egy különleges kuriózum. Maga az épület is gyönyörű és környezete is. Az ott dolgozó munkatársak is figyelmesek. Szolnok amúgy is szép értékekben gazdag város, rendkívül barátságos, a múzeum pedig egyenesen kihagyhatatlan.
2022. augusztus 14.gyerekekkel járt itt 55Valódi pihenés egy hosszabb séta után. Családias hangulatú és gyönyörű környezetben található a szállás, kiváló ellátás, figyelmesség jellemző rá. Szép dekoráció szállodaszerte, sokrétű kikapcsolódási lehetőség. Aki szemfüles még a kora reggeli órákban mókust is láthat! Ajánlom mindenkinek ezt helyet!
2020. július 17.gyerekekkel járt itt 55Pazar panoráma, szépséges szoba, nagyon kedves kollégák, szuper ételválaszték, tetszett a két szálloda közötti együttműködés, a külön strand megnyerő.