2014. április 15.egyedül járt itt 55 Egy éjszakát töltöttem a szállodában. Lenyűgöző volt a csend, nyugalom, kényelem tisztaság, kedvesség, figyelmesség, az elegancia, és igényesség. Külön értékelendő a rengeteg törölköző. Ja! És a finom, választékos ételek, valamint a welness részleg. A visszaemlékezés is megnyugtató. Minden dicséretet megérdemel.
Nagyon tetszett, hogy a welness szolgáltatást és a reggelit is már reggel 7-órától igénybe lehetett venni.
2014. április 15.egyedül járt itt 45 A szoba minden igényemet kielégítette. Tetszett, hogy minden fából készült, tetszett a hőmérséklet szabályozhatósága, a ruhacsipeszek az erkélyen, az ablakkeret hullámos mintája, a csend, a nagy ablakos világos szoba, a függönyök mintája, a hibátlan vállfák, kényelmes bútorok, patyolatfehér törölközők, és a kellőképpen visszafogott személyzet.
Nagyon kényelmes volt az élelmiszerbolt tőszomszédsága, a bolti árak, és a bolti kiszolgálók figyelmessége. Viszont:
Változatosabb ételeket és több tv csatornát vártam volna. Hiányoltam az épület és a kapu zárhatóságát. /Csak a szobaajtó volt zárható, ami csúcsidőben érthető, de szezonon kívül - én egyedül voltam az egész épületben, egy öregasszony -megoldható kéne legyen, mikor már este hét után minden kihalt a környéken/. Nekem tetszett volna, ha megkérdezték volna, hogy kívánom -e a rádióműsort, vagy a magyar nótákat hallgatni reggelizés közben , (bár kérésemre egyszer lehalkították az ordító reklámot, de míg nem szóltam, hallgathattam Balázs és társa ízetlen röhögcsélését és szófosását Napóleon péniszéről több mint 10 percen keresztül). Bár az is előfordult, hogy kint a teraszon kellemes halk zene kíséretben ebédelhettünk. Azt is megkérdezhették volna, hogy a tejet hidegen vagy melegen kérem-e reggelire, stb. Mindent összevetve, kellemesnek mondhatom az itt eltöltött hetet. Mielőtt ide jöttem, elolvastam az eddigi véleményeket a szállásról. Tudom, hogy mindenki ízlésének nem lehet megfelelni, mert kinek a pap, kinek a papné. Hát nekem éppen a fia. De sok helyen jártam már és tudom, hogy egy törött vállfa épp úgy elveheti az ember kedvét, mint egy nyűttes törölköző. Itt ilyesmi nem volt. De volt egy olyan érzésem végig, hogy az itt dolgozók érzik otthon magukat, én meg csak itt vagyok. Nem fordítva kéne lennie? Hogy mire gondolok? Arra, hogy kell-e nekem tudnom a családi dolgaikról, munkával kapcsolatos eligazításról. Hallanom kell-e egymás közti vagy munkával kapcsolatos beszélgetéseiket, és hasonló dolgokat? Mintha ott sem lennék. Tudom, hogy van akinek épp ezek tetszenek, amik nekem nem. Nem bántásból írtam a kifogásaimat, hanem azért, hogy ki-ki ezek ismeretében válassza ezt a szállást. Ki tehet róla, hogy én lúdbőrődzök a nótázástól, más meg ettől vidámodik.
Hotel Bungalló válasza
Kedves Vendégünk!
Köszönjük az értékelést és az észrevételeket!
Valóban igyekszünk minden vendégünknek kedvében járni, ami tudjuk, lehetetlen vállalkozás.
Ennek ellenére hasznosak az észrevételei, és azokat megpróbáljuk orvosolni.
A dicsérő szavak erősítenek bennünket, hogy azért nem járunk egészen rossz úton!
Reméljük, még újra vendégül láthatjuk Önt is!
Köszönettel:
Hotel Bungalló