2020. augusztus 20.családjával járt itt 45A SZEMÉLYZET nagyon kedves és segítőkész - Székesfehérvár látnivalóiról prospektust adtak, kinyomattak térképet is <3 Minden nagyon szép és jó volt - a WELLNESS részt hiányoltuk - a szoba nagyon szük volt az első emeleten - az ágy vége és a fésülködő asztal között alig lehetett elmenni - a széf fölösleges -ilyen helyre úgysem viszünk nagy értéket - a fürdő/WC-ben nem volt szagtalanító - a KLIMÁT nem lehetett kikapcsolni - az arcüregünk begyulladt /// sajnos a REGGELI választéka 4 napon át amig ott voltunk ugyanaz volt - két féle felvágott/2 féle sajt egy/egy szelet a tányéron egy nyolcad cikk paradicsom és két karika hámozatlan magvas uborka lefóliázva - és rántotta ami nagyon kemény volt - valamint mini virsli - minden nap ez - már nagyon unalmas volt :( :( a SVÉD asztalos reggeli ami az ajánlatban szerepelt NEM volt - a pincér ott mászkált az asztalok között ami zavaró volt.
Ezek ellenére - mi mindenhol jól érezzük magunkat - köszönjük, hogy ott lehettünk a VÁROS gyönyörű ! ! ! A Kávézóban nagyon finom KÁVÉ volt ! ! !