2017. december 28.gyerekekkel járt itt 15 6 nap 5 éjszakára foglaltam szállást, a karácsonyi ünnepeket szerettük volna a szállodában tölteni. A szoba állapota borzasztó volt, a kábel lógott a falból, a festék hullott az erkély ajtókról. Az egyetlen medencében több volt a csempe hiány mint ahány a helyén volt. Gyakorlatilag balesetveszélyes!
Igen szerény választék volt a vacsoránál, bár az íze jó volt. A visszaigazolásban nem szerepelt pontosan, hogy mit kapunk! A személyzet nagyon kedves volt, mindent megpróbáltak, hogy maradjunk, de 5 éjszakát nem tudtunk volna eltölteni az ottani körülmények között! Iszonyú csalódás volt! Becsapottnak érezzük magunkat!
Hotel Nagyerdő válasza
Tisztelt Nagy Klára!
Nagyon sajnáljuk, hogy nem tudtunk megfelelni az elvárásaiknak. A műszaki problémákért elnézésüket kérjük.
A medence burkolata valóban hiányos volt, azóta kijavítottuk. Ha egy darab mozaikcsempe hiányzik, az is hiba a részünkről, ennek ellenére a hiányzó csempék számára vonatkozó leírása erősen túlzó.
A vacsora szerény választéka: egy hideg előétel, kétféle leves, négyféle főétel, kétféle desszert, gyümölcs és saláta büfé. Megnéztem a visszaigazolásukat, abban minden fontos dolog benne van.
Tisztelettel:
2018. január 19., , Hotel Nagyerdő