2022. szeptember 15.a párjával járt itt 55Először jártunk a Balatonfüredi Halászkertben. Ebédelni akartunk és ott sétáltunk a közelben. Megnéztük az étlapot és beültünk a teraszra. Nagyon kedves kiszolgálás, finom ebéd. Megfelelő árral. Tiszta rendezett volt a terasz.Ajánlom másoknak is .Ha újra arra járok biztosan betérek ismét.
2022. április 30.gyerekekkel járt itt 55Már régóta járunk ide, évente igénybe vesszük a kezeléseket. Most unokákkal jöttünk kikapcsolódni. Nem csalódtunk. Sok lehetőség van felnötteknek, gyerekeknek a Fürdő területén. Sok csúszda, medence, szauna, sószoba, Van étteremben lehetőség ebédelni. Hát megunhatatlan volt a gyerekeknek. Nagyon szuper napot töltöttünk ott. Szép emlékekkel térünk haza. Visszajövünk hamarosan
2022. április 30.a párjával járt itt 55Most jártunk először a Boni Hotelben, nagyon jó hely, teljesen rendben volt minden. Ajánlani tudom másoknak is, Közel van mindenhez, szép és tágas Apartman várja a vendégeket. Tiszta jól felszerelt. Kedves személyzet, gyerekekkel is megfelelő kikapcsolódásra. Park, és a Fürdő közvetlen közelében. Remélem jövünk
2020. szeptember 11.gyerekekkel járt itt 55A Hotel közvetlen a vizparton van,közel mindenhez. Közvetlen a Hajó állomás mellett A központ néhány perc séta alatt elérhető Mi 4 éjszakát töltöttünk ott unokával mentünk. Tiszta szoba kedves,segitőkész alkalmazottak fogadtak bennünket. Reggeli finom választékos volt. Ajánlom másoknak is. Jól éreztük magunkat. Köszönet érte. Megyünk még biztosan.
2020. február 28.a párjával járt itt 55 Érkezésünkkor már láttuk hogy csodálatos helyen töltünk néhány napot. Most jártunk ott először,kedves segitőkész személyzet. Tiszta tágas lakosztályt kaptunk. Nagyon szép helyen van,és átjárási lehetőség a fürdőbe. Mindennel meg voltunk elégedve. Nagyon finom változatos ételek. 41. házassági évfordulónk alkalmából a legjobb választás volt.
Csak ajánlani tudom,hiszen gyönyörű minden. Minden igényt kielégit. Remélem lesz még lehetőség rá hogy visszamenjünk
2019. április 4.gyerekekkel járt itt 55Nagyon szép tiszta Apartman kaptunk. Új épitésű modern felszereléssel, külön hálóval,konyhával. A Balaton mellett és a Galérius fürdő közelében. Unokákkal töltöttünk ott 5 napot. Ajánlom másoknak is. Csendes mégis csodás helyen van,Az Apartman mellett játszótér a gyerekeknek aminek nagyon örültek. Ha lesz rá lehetőségem biztosan vissza megyek még.
2019. március 13.családjával járt itt 55Dunaföldvár legszebb részén található az étterem Rendezett környezet csodás kilátással 40. házassági évfordulónkat ünnepeltük a családdal.A megrendelt étel finom és bőséges volt Kedves kiszolgálás Tiszta hely amit csak ajánlani tudok mindenkinek. Az árak elfogadhatóak.Ide érdemes betérni.
2019. február 8.a párjával járt itt 55Vissza járó vendégek vagyunk már. Most sem csalódtunk. Nagyon kedves segitőkész személyzet. A szobák tiszták tágasak és saját konyhával is ami kell minden megtalálható. Gyerekkel is megfelelő. Évszaktól függetlenül bármikor ajánlom mindenkinek. Kezelésre jártunk a fürdőbe,igy kevesebbet tudtuk használni a Wellnes részleget,de igy is nagyon jó volt. Csak ajánlani tudom mindenkinek
2017. augusztus 31.gyerekekkel járt itt 55Zalakaroson töltöttünk 5 napot 4 unokkánkkal. A Fürdőt 2 teljes napra terveztük. A 3 nagyobbal,két kislány 6,7 éves,a fiú 4 éves,már voltak velünk Tudtuk hogy jól fogják érezni magukat. A gyerekek még este sem akartak eljönni. Csodálatos a fürdő,igazi mese birodalom. A pici csak 2 éves lesz,de őt is lenyügözte. Szeretnénk még vissza térni,ha adodik rá lehetőség. Ajánlom másoknak is.
2017. április 3.családjával járt itt 55Igazán szép,az egész. Hatalmas üzletekkel teli,sok étterem,bőséges választékkal. Az árak elfogadhatóak. Gyerekekkel is érdemes ellátogatni oda. Tropikárium gyönyörü,alig tudtam kihozni a gyerekeket,annyira jól érezték magukat. Nekünk egy napos családi program volt. Vonattal is megközelithető. Most voltunk először,de visszamegyünk