2017. április 3.családjával járt itt 55 Erről a Hotelról csak jót tudok irni. Már voltunk többször ,volt hogy vittük az unokákat is. Nagyon kedves kiszolgálás,tiszta szobák,ami nagyon fontos. Minden van,ami szükséges. Pihenésre,kikapcsolódásra teljesen megfelelő. A fürdő,szauna,gyerekeknek játék szoba,sport lehetőség tartozik hozzá. Közel a Nagyfürdő is.
Biztonságos parkolási lehetőség tartozik még hozzá. Köszönöm hogy ott lehettünk,még visszamegyünk.
2016. szeptember 20.családjával járt itt 55 Minden évben Zalakarosra megyünk nyaralni,ha tehetjük akkor többször is. Már unokáink is mondják Zalakaros csodálatos hely. A Zalakarosi fürdő egyszerüen csodálatos,Az unokákat alig tudjuk kicsalni a vizből. Nagyon sok lehetőség van mindenki számára. A gyerekek még ovodások,de ha jövünk haza máris azt kérdezik mikor megyünk újra.
A Vizipók Csodapók,játszóház,csúszdák,minden van,ami a gyerekek igényét kielégitik. Benti,kinti fürdő,teljesen mindegy,egész napos program lehet. Igazi élmény. Itthon nézik a képeket,látom az arcukon az örömöt,és igérem hamarosan megyünk megint.
2015. október 26.gyerekekkel járt itt 55 2015 májusban véletenszerű választás volt a Kerek hegy Panzió. Két kicsi lánnyal mentünk. Mikor megérkeztünk nagyon kedvesen fogadtak bennünket,mindent megmutattak,mit hol találunk. Tiszta rendes szállást kaptunk amely megfelelő volt 4 fő részére. A reggeli bőséges,finom volt. Az udvarban gyerekek részére játék sarok.
Gyönyörü kilátás tiszta levegő. A ház tulajdonosai segitőkészek voltak. Eldöntöttük hogy visszamegyünk még az idén. Szeptember végén újra visszamentünk,és ugyan azt tapasztaltuk. A ház nagyon szép,rendezett kertel,kedves tulajdonosokkal. Csak ajánlani tudom másoknak is,hiszen megfizethető és megfelelő minden szempotból
2014. október 31.gyerekekkel járt itt 55Februárban két kicsi unokánkkal jártunk ott.Hosszu utazás után csodálatos környezetbe érkeztünk.Kedves segitőkész személyzet,finom választékos ételek.A szállás megfelelő volt számunkra.A Hotel fürdője is nagyon jó.Kint játszótér,bent játszó szoba van.Mi nagyon jól éreztük magunkat.Ajánlom másoknak is
2014. október 31.családjával járt itt 55 A Hotel Zalakaros központjában,nagyon jó helyen van. Közel a Gyógyfürdő. A személyzet nagyon kedves,segitőkész volt. Tiszta rendezett szobát kaptunk. A hotel fürdője is nagyon jó. Udvarban játszó tér. Kicsi gyerekkel is megfelelő nyaralási lehetőség. Csak ajánlani tudom másoknak is. Mi biztosan vissza megyünk.
Étkezést nem vettünk igénybe,ezért nem tudom minősiteni,de valószinünek tartom,hogy azzal sem lett volna semmi probléma.
2013. szeptember 19.barátokkal járt itt 55Jó helyen van,könnyen megközelithető. Utószezonban vettük igénybe. Nagyon kedves fogadtatásban volt részünk. Kedvezményes kuponnnal mentünk,már nem volt más vendég. A szobák is megfeleltek a képen látottaknak. Pihenésre,kikapcsolódásra alkalmas hely. Mi pihenni mentünk ezért választottuk az utószezont. Azt kaptuk amit vártunk. Ajánlani tudom másoknak is.
2013. augusztus 20.családjával járt itt 55 Évek óta Zalakaros a kedelt nyaralóhelyünk,de az Art Hotelben most voltunk először. Kedves személyzet,finom,bőséges ételek. Tiszta rendezett környezet. Zalakaros egyébként is a nyugalom szigete számunkra. Az idő nem volt nagyon jó,esett az eső,mi mégis jól éreztük magunkat Lehetőség biztositott a Hotelben,pihenésre,kikapcsolódásra is.
Ajánlani tudom mindenkinek,érdemes eltölteni néhány napot. Azt hiszem,ha lehetőségünk lesz rá,biztosan visszamegyünk.
2013. augusztus 16.gyerekekkel járt itt 55A szállást személyesen foglaltuk le előtte egy héttel. Megnéztük a szobát és teljesen rendben találtuk. Azt kaptuk amit vásároltunk. Az alkalmazottak nagyon segítőkészek voltak. Pihenésre kikapcsolódásra is alkalmas. Ajánlom másoknak is,hiszen az ára is elfogadható. Még biztosan visszamegyünk. A fürdőt és a szaunát estig lehet használni. Az élményfürdő mellett,és Zalakaros központjában van.
2013. augusztus 16.gyerekekkel járt itt 15 A Hotel Liget 3 csillagos Hotelként hirdeti a kuponokat. A képek alapján döntöttünk a Hotel Liget mellett. Mi 14 kupont vásároltunk családi nyaralást terveztünk. A 7 szoba egyike sem hasonlított a kuponon szereplő képekkel. A fürdő ami a képen van egy másik Hotelé,térítés ellenében igénybe lehet venni.
A reggelinél szóltam,hogy penészles a párizsi,igaz azonnal elvitték. Az előző vendég szemete bent maradt némelyik szobába. A végén még 150 000Ft-ot fizettem. Nem tudom mire,de ennyi pénzért mást vártam. Családi nyaralásból nagy csalódás lett. Ami bosszant,hogy hónapokkal előre megterveztük a nyaralást,és ez lett a vége. Nem ajánlom senkinek,de Zalakaros gyönyörű és van szállás választék is. Évek óta visszajárunk,de még megközelítőleg sem tapasztaltam hasonlót.
2013. augusztus 16.családjával járt itt 55Másodszor jártam ott családommal. Tiszta környezet,jó vendéglátás. Nagyon kedves segítőkész személyzet. Minden teljesen rendben volt A fürdője is nagyon jó. Kicsi gyerekkel is megfelelő. Pihenésre,kikapcsolódásra is alkalmas hely. Mi nagyon jól éreztük magunkat,Remélem lesz lehetőségünk még visszamenni. Zalakaros a kedvenc nyaralóhelyünk.