2025. február 16.egyedül járt itt 25 Nagyon változatos a reggeli minden nap ugyanaz,a vacsora egyszerű kommersz ételek két fogásban. Ezt menüként szolgálták fel,ivó vizet nem tettek az asztalra. Ahol menüt szolgálnak ott vizet is kel
a terítékkel rakni. A vizes blokkot nem takaríthatták,a medence oldalán,és ülésein megjelent az
emberi zsír ez által csúszós,és gusztustalanná vált .
A személyzet a hölgy tagja kedves aranyos, a két
férfitagról már nem mondható el aki az ételt szervírozta. mindig beszólt,fojtott hangon valamit,amit
nem lehetett érteni. a másiknak nem tetszett,hogy visszaküldtem a sertés pörköltet tarhonyával,
mert a tarhonyának kellemetlen savanyú szaga volt. Utána többször vissza tért,meg magyarázni a
lehetetlent ,hogy ennek a fajta tarhonyának ilyennek kel lenni. de kicserélték rizsköretre. Az infra
szauna nem működött pedig a csomag tartalmazta.
2020. október 4.a párjával járt itt 55 ami a szaunát illeti nem ártana egy halk kellemes relaxáló zene a fülkében. a szobát illetően,azért pontoztam átlagosan, mert kényelmetlenül lehet
tévézni, fekve vagy az ágyon ülve. Véleményem szerint két kis fotel
barátságosabbá tenné a 106-szobát,talán kevesebb bútorelem
célszerűbb volna.
Nem beszélve az ablakon beáramló tojásrántotta illatáról,de ez valószínű. hogyha a vendég konyha felett kap szobát. Mindemellett jól éreztük magunkat. és köszönjük a kedves figyelmes
vendéglátást. üdvözlettel Nagy Ferenc András.