2014. április 23. járt itt 25 A szobába lépve, egyszerre tudtam, hogy melléfogtunk,délután kettőkor mehettünk be, este kaptunk egy előre becsomagolt bagettet, valami volt benne nem tudom, mi mert nem ettük meg,a másnapi menüt az érkezéskor kellett kiválasztani, ez vagy az, ennyi volt a választék.
Reggeli 8-tól,választék nagyon gyér, ketten reggeliztünk, közben egy hölgy udvariasan figyelt bennünket hogy még egy szót sem tudtunk váltani egymással anélkül. hogy hallotta volna. a vellnes, szauna igen és egy kb 2m-es jaguzzi. A szobába egy 20x30-as tv, amit alig lehetett bekapcsolni. Ennyi!
2014. április 23.családjával járt itt 55Most jártam ott elösször, de ha tehetem többször is elmennék,minden tökéletes, szép, az ételek kitünőek, nagy a választék, a szobák is minden igénynek megfelelnek, szóval tökéletes! a vellnes részleg is kifogástalan, a személyzet, nagyon barátságosak, csak ajánlani tudom mindenki figyelmébe aki jól szeretné érezni magát!