2015. július 13.barátokkal járt itt 552014 októberében jártunk itt először. Meseszép volt, visszavágytunk, így a múlt hét első 3 napját újra itt töltöttük. Gyönyörű táj, kényelmes szoba, kedves dolgozók, finom reggelik és vacsorák, szép környezetben elfogyasztva. Nyáron a teraszon vacsoráztunk. Két órával előbb érkeztünk, később indultunk haza, nem jelentett gondot. Ha tehetném, máris visszamennék. Csak ajánlani tudom!
2014. október 9.barátokkal járt itt 55 Mindenki nagyon figyelmes volt. A szobánk kényelmes, csodás kilátással. Maga a szálló igazi kastély, palota! Gyönyörű a berendezés, a helyiségek. A wellness részleg csendes, valóban pihentető. Az étkezés kínálata pazar, minden igényt kielégít. A táj csodás, a szálló környékét is gyönyörűen felújították.
Ajánlom mindenkinek, aki pihenni akar. Legjobban a szálloda történetét feldolgozó kiállítás tetszett. A torony 7. szintjéről is megcsodálhattuk a panorámát, meseszép, különösen így, ősszel. Tegnap jöttem haza, de máris visszavágyom!
2013. október 16.barátokkal járt itt 55 Remek hely! Figyelmes kiszolgálás, hatalmas ételadagok, gyors és figyelmes kiszolgálás, gusztusos tálalás, viszonylag olcsó árak. 8 fős baráti társasággal tértünk be ebédelni. Nem kellett sokat várni a megrendelt ételekre, hatalmas, esztétikusan elrendezett adagokat kaptunk. Én ponty-halászlét kértem, de hamar jóllaktam.
Becsomagolták, alufóliával burkolt üvegbe! Köszi Éva! Ha erre járok, csakis ide jövök legközelebb!
2013. április 16.egyedül járt itt 55 Az elmúlt év decemberében tölthettem 3 napot ebben a gyermekszerető szállodában. Ideális hely a kisgyermekkel érkezőknek. Játszószobán túl az étteremben is biztosítanak mindent, amire a kisgyermekes családoknak szüksége van. Evőeszközök, etetőszék, műanyag pohár, stb. A szoba tiszta, barátságos berendezésű.
A fürdőszoba nagyon kellemes. Az étkezést nagy választékkal, finom ízekkel biztosítják. A wellness részleg garantálja a tökéletes kikapcsolódást. Pezsgőfürdő, gyermek pancsoló, szauna, sókamra is áll a vendégek rendelkezésére. A szálloda elhelyezkedése is tökéletes a kikapcsolódáshoz. Szomszédban a gyógyfürdő, közel a vár, néhány percre a város főtere, no meg a 100 éves cukrászda. Én tökéletesen kipihentem magam. Ajánlom mindenkinek, aki ki akar kapcsolódni, de a kisgyermekes családoknak kihagyhatatlan!
2013. április 16.egyedül járt itt 55 Decemberben töltöttem 3 napot a Barátság Hotelben. Figyelmes, kedves fogadtatásban volt részem. A szoba tisztasága kifogástalan volt. Az étteremben mind a reggeli, mid a vacsora ízletes, tájjellegű, választékos. A vacsora élményét fokozta a nosztalgikus élő zene. A wellness részleg lehetővé teszi a tökéletes ellazulást.
A víz minősége, hőfoka azonos a Gyógyfürdőével. Mindenkinek ajánlom, aki kikapcsolódásra vágyik!