2016. augusztus 7.a párjával járt itt 55 A Szállásvadásznál foglaltuk le a szállásunkat, köszönet a gyors és lelkiismeretes ügyintézésért. A mezőkövesdi Pandora apartmanok minden elképzelésemet felülmúlta. A házak csodálatosan parkosított, rendben tartott környezetben vannak, nagyon jól elrendezve, hogy a szomszédok ne zavarják egymást. Öröm volt a teraszon üldögélni.
Berendezése, fekszereltsége kiváló, nagy fürdőszoba tele fogasokkal, törölközőtartóval, a nappaliban meglepően nagy led tv. Az ágyak nagyon kényelmesek, végre normális párnákkal. Nagyon tetszett a fürdő közelsége, az étkezés is megolható a strandon. A személyzet kedves és udvarias. Nagyon jól éreztük magunkat, mindenkinek tudom ajánlani.
2014. január 16.gyerekekkel járt itt 55 2014 januárban voltunk három napot a Martfü Termálhotelben a hatéves unokánkkal. Mindhárman nagyon jól éreztük magunkat. A hotelszoba tágas, kényelmes, tiszta volt, a fürdőszoba szintén. A fürdő épületen belüli megközelítése, a medencék nagysága, vízhőfoka nagyon tetszett. A félpanziós ellátással minden rendben volt.
A hotel éttermében ebédeltünk minden nap, az ételek finomak voltak, bőséges adagokkal. A személyzetről is csak jót tudok mondani, kedvesek, segítőkészek voltak. Mindenkinek nyugodt szívvel csak ajánlani tudom ezt a szállodát. Talán egyetlen dolog hiányzott egy kicsit, az erkély. Egyébként minden szuper volt.
2013. október 10.a párjával járt itt 45Három éjszakát töltöttünk a Balneoban. A szállodával meg voltunk elégedve. Kedves, segítőkész a személyzet. A wellnessben a medencék sajnos kicsik, de azért elfértünk. Ami jobban zavart, hogy a gyógymedencék nem elég mélyek, ülve csak derékig érnek.
Az étteremben a svédasztalos étkezés megfelelő volt, de javasolnék egy-egy hagyományos fogást is, hagyományos ízekkel. Az italok elég drágák.
Összességében jól éreztük magunkat. Köszönjük
2013. május 2.a párjával járt itt 55 Négy éjszakát töltöttünk a Hotel Kumániában. A szálloda szép, a személyzet barátságos, a szoba kényelmes volt. A félpanziós ellátás jó volt, főleg a svédasztalos vacsora /mivel télen a szálloda étterme nem müködött/, Horváth kert étteremből jött a nagyon finom ízletes étel.
A szállodából fedett helyen könnyen megközelíthető fürdő nagyon kellemes, mindenki megtalálja a megfelelő hőfokú medencét. Amit nagyon sajnáltam, hogy a tanmedencét éppen akkor 2 napig karbantartották. Ettől függetlenül nagyon jól éreztük magunkat, igazi pihenés volt. Ajánlani tudom.
2013. május 2.gyerekekkel járt itt 552013. áprilisban töltöttünk 3 éjszakát ötéves unokánkkal a Castelloban Siklóson. A szállodáról, a személyzetről, a szolgáltatásokról csak legekben tudok beszélni. A szálloda gyönyörű, az ételek finomak voltak, bőven volt választék. A személyzet nagyon kedves és segitőkész. A fürdő szuper, a kisunokám azt mondta, hogy "mama eddig ez volt a legjobb uszi. "
Nagyon jól éreztük magunkat, mindenkinek ajánlom.