2015. június 19.gyerekekkel járt itt 35 Ma érkeztünk haza 3/nap 2ej 2 felnott 2 gyerek egy 2eves es egy 6eves lányaimmal voltunk . Nagyon tetszett az oldalon hirdetett szolgáltatások és kepek igy amikor megérkeztünk kertem egy plusz éjszakát . Mar banom . Kedd,Szerda. es csütörtök reggeli ételek ugyan Olyanok voltal néha mas pl.
a steak burgonyához plusz szalonnát raktak ,egyik nap gulyásleves a másik nap Jókai bableves. En vegetáriánus vagyok es alig tudtam enni mert nem volt mit reggeli ua. 3nap pekaru,vaj,lekvár , ebédre a választék ugyan azok a saláták 2-3fele minden nap ebedre 1leves ,2-3fele étel ami amibol pl. Paradicsom szósz éppen,hogy van a tesztan ami nagyon intenzív ízű es szárított paradicsom es túrógombóc Ennyi Volt a nagy választék annyit mondtak az ebed csak par választékkal van mivel nem sokan kertek De nem erről volt szó. . . . Csütörtökön a reggeli utan mar szóltam nm bírtam liszt es egyéb étel érzékeny vendég és vegetáriánus ételek sincsenek. . . Mikor szóltam annyit mondtak rendben majd az ebedtol lesz mas Etel is. . . Igen volt 3fele vega tészta utana reggeli roszti pluszba . . . Jeleztem,hogy a szobába az ágyak felett az éjjeli lámpa dísz fem kocka burok ellés es pont a fejünk felett van nem lehet sehogy az ágyakat arrébb tenni. . . többször beverte a fejét a lányaim es mi is kis helyen fel ia sértette. . erre küld egy műszaki munkatársat . . . A valasz tekerjen köré rongyot. . . . A játszóházban nincs olyan aki a játékokat mivel a Sok gyerek es nagy gyerekek egyszerre többen ugráló varba bementek es lebontották szétszedték másnap mar fel se volt fújva ahol a gyerekek veszik le-fel a cipőket ott a lépcsőnél egy üveg van vegig fel a lecsonel ami olyan alacsony,hogy 2 éves lányom le ia fejelte alig látszik. . . A gyerekek folyamatosan jöttek vérző kézzel -lábbal koszos a játszóház es az ugráló oldalán hatalmas lukak voltak kissebb gyerekek ki is estek a szobánk pókhálós es az erkélyen kosz es pókháló volt. . . .