2013. október 4.a párjával járt itt 55 2013 májusában voltunk a Csokonai Sörözőben vacsorázni a férjemmel. Ez az étterem facebook oldalán nyert vacsora volt. Már az érkezésünkor nagyon kedvesen fogadtak bennünket. Már az is meglepett,hogy felajánlották,hogy válasszunk mit szeretnénk enni. Mi természetesen megbízva a pincérbe az ő javaslatát fogadtuk el.
Mondanom sem kell nem bántuk meg. Nagyon finom és bőséges vacsorát kaptunk. Az étterem nagyon tiszta és hangulatos . Parkolási lehetőség van az udvarban. Nyári napokon a kinti fedett teraszon is lehet kellemes környezetben szórakozni. A pincérek nagyon udvariasak és gyorsak. Nagyon örülök,hogy lehetőségem volt itt egy vacsorát elfogyasztanom.
2013. május 15.a párjával járt itt 55 2012 februárjában jártunk a hotelben,kettesben a férjemmel. egy nyereményjátékon nyertem egy kétnapos egy éjszakás wellnest. Már a megérkezéskor is kellemes meglepetés ért bennünket,mivel hamarabb érkeztünk megnézték,hogy elkészült-e a szobánk és hamarabb elfoglalhattuk. Nagyon tetszett a szoba és nagyon kényelmes volt.
a wellness részleg nagyon szuper és tiszta volt. a wellness elemek folyamatosan müködtek. Személyzet nagyon figyelmes és segítő kész. Fantasztikus volt az ellátás finomabbnál finomabb ételek közül válogathattunk. Nagyon szívesen vissza mennék mert nagyon rövid volt az ott töltött idő