2015. szeptember 27.barátokkal járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Minden nagyon jó volt. . . 2015 szeptemberben rokonokkal járt itt. Miskolctapolcán most jártunk először így nem tudtunk előre semmit. Panzióba megérkezve kedves és udvarias személyzet fogadott minket,elmondták a szálloda lehetőségeit és megkaptuk a kulcsot a szobákhoz. Amikor bementem a szobába tisztaság és rend fogadott ,majd az illemhelyet néztem meg az is tiszta volt.
Majd egy kis séta után megvacsoráztunk a szálláshelyünkön. Svédasztalos reggeli és menű választásos vacsora volt a szállással egybe . A reggelivel volt egy kis negatív észrevételem pl,mind a két nap ugyan abból lehetett választani tea ,felvágott ,sajt,tojásrántotta,virsli,vaj,lekvár és müzli tejjel. Gondoltam már a második napon nem szeretnék megint teát inni és a tejhez megkérdeztem van-e kakaó Igen és kaptam is de sajnos a tej hideg volt igy újra kértem a pincért ha nem lenne gond meleg tejet kérnék. Na ekkor meglepetésként habos-babos kakaót kaptam annyira finom volt hogy még egy pohárral kértem. Itt szeretném megköszönni ISTVÁNNAK ,pincérnek,,hogy teljesítette a kérésemet,KÖSZÖNÖM . Ha lehetne a reggelit még kilehetne bőviteni párizsival ,zöldségekkel,gyümölcsökkel és rostos innivalóval is Amúgy tényleg mindennel megvoltunk elégedve és szuperül éreztük magunkat is. Köszönet a Hungária Panzió dolgozóinak érte.