2017. október 17.barátokkal járt itt 15 Lassú az éttermi személyzet, elfelejtik felszolgálni a kért italt, nem azt az ételt hozzák amit rendeltünk majd egy laza vállrendítéssel közlik, hogy ez van, egyébként meg lehet válogatni a svédasztalról. Két adag ételt egy tányéron szolgáltak fel de megengedték hogy szerezzek magamnak egy üres tányért és külön szedhessem magamnak.
. . Volt olyan este amikor 50 (! ! ! ) percet kellett várnom egy natúr grillezett csirkére amit végül ehetetlenül készítettek el. De nem csak a vacsorára kell várni hanem az asztalra is ahova leülhet az ember! Nem egyszer 5-10 percet kell sorban állni vagy leülhetünk egy 8 fős asztalhoz idegenekhez. . . . A szoba kicsi, a wellnessben hideg a víz és meg kell várni míg a recepciós hölgy befejezi a cigi szünetét mert csak utána szolgál ki. A bárban sincs mindig személyzet, a recepciónál kell jelezni ha szeretnék valamit fogyasztani és kis idő múlva küldik a pincért aki szájhúzás mellett elkészíti a kért kávét. A recepción sem figyelmesek, monoton betanult szövegüket darálják. A kilátás gyönyörű de ezt leszámítva még az ellenségeimnek se ajánlom ezt a helyet. Egy 4 csillagos szállodának ennél többet kellene nyújtania! Nagy csalódás volt és megbántam, hogy ezt a helyet választottuk.