2016. február 6.a párjával járt itt 55Először jártunk itt, de reméljük, nem utoljára. Tiszta, kényelmes szoba fogadott. A reggelik és vacsorák változatosak, ízletesek voltak. A wellness részlegben kellemes órákat töltöttünk. Különösen a szabadtéri medencében éreztük jól magunkat a januári napsütésben ! Szeretnénk párommal majd hosszabb időt is itt eltölteni, lehetőleg nyáron !
2013. december 28.a párjával járt itt 55 Az utóbbi években legalább ötször töltöttünk itt egy-egy hetet a tavaszi és őszi időszakokban. Az apartman felszereltsége és tisztasága minden igényt kielégít. Az étterem kínálata változatos és ízletes, az árai is kedvezőek. A szálloda személyzete udvarias, barátságos és szolgálatkész a nap bármely időszakában.
Az új wellnes részleg szolgáltatást még nem állt módunkban igénybe venni, csak az építkezést kísértük figyelemmel és várjuk, hogy a jövő év elején élvezhessük ezt a szolgáltatást is.
Hotel Napfény válasza
Kedves Nagy Sándorné!
Köszönjük, hogy 2013-ban minket választottak. Októberben megnyílt Aura Wellness Komplex részlegünk, reméljük a jövő évben is ellátogatnak hozzánk és mielőbb élvezni tudják a kibővült szolgáltatásainkat. Figyelmébe ajánlom honlapunkat, melyen mindig megtalálja az aktuális csomagajánlatainkat!
Tisztelettel:
2013. december 31., Hotel Napfény