2017. augusztus 6.gyerekekkel járt itt 55 Ahogyan az értékelésemben jeleztem ,mindennel meg voltunk elégedve. A szálloda hozta a várt,és remélt színvonalat. 9 éve töltöttünk már itt 3 napot,és mindig is jó érzéssel gondoltam vissza az ott töltött időre. Most visszatértünk az unokánkkal 5 napra. Mindketten ott ünnepeltük a szülinapunkat.
Az alkalomhoz méltó környezetben,kényeztetésben ünnepelhettük meg magunkat. A személyzet figyelmessége,kedvessége,most is dicséretes volt. Számomra ezek fontos szempontok,ha üdülni megyek. Ami még nagyon szimpatikus volt,hogy 6 éves kor alatt nem kell fizetni a gyermekek után. Sajnos ez nem igy van a legtöbb szállodában. Azért egy dolgot mégis szeretnék megemlíteni. A masszőr hölgy ne traktálja a magánéletével a vendéget,mert oda nem drámát megyünk hallgatni,hanem kikapcsolódni. Sajnos ezt sok masszőr nem tartja tiszteletben,és ahelyett,hogy csendes relaxáló zenét szolgáltatnának,vagy csak hagynák a vendéget pihenni,élvezni a maszírozást, panaszkodnak vagy az alul fizetettségük miatt,vagy mint jelen esetben is,magukról beszélnek nem épp testnek,léleknek balzsamozó témakőrben. A masszázs egyébként jó volt. Ezen most már csak jót mosolygok,köszönjük,csodás 5 nap volt.