2019. május 13.a párjával járt itt 45Nem foglaltunk előre helyet, bíztunk benne, hogy szerencsénk lesz. nyitás után érkeztünk, bőven volt még hely.
Már többször jártunk itt, már könnyen megtaláljuk. Pincébe kell lemenni (a lépcső korlátját végre megjavíthatnák)
egyedi hangulata van. A kiszolgálás gyors és nem tolakodó. A választék bővült. Továbbra is ízletes minden. Elvitelre is kértünk mert a jóból sosem elég.
2019. május 13.a párjával járt itt 55 Egy éjszakát töltöttünk itt, de már most keressük, hogyan tudnánk visszajönni. Könnyen megtaláltuk a hotelt. Csendes helyen van. Korábban érkeztünk de ez nem jelentett gondot, sőt még levespartira is meginvitáltak minket. Tágas, kényelmes minden helyiség. Az étterem tiszta, a személyzet gyors, kedves. A választék nagyon jó.
A fürdőbe való átjárás is szuper, nem kellett senkivel sem lökdösődnünk semmiért. Ami hiányzott az a fürdőszobában a kád közelében egy kapaszkodó a baleset elkerülése érdekében.
2018. november 5.gyerekekkel járt itt 45 Vacsorának valót vadásztunk, éttermet kerestünk a fürdő közelében így keveredtünk ide. Nagy volt a csönd, azt hittük nincs is nyitva. Tárt ajtóval fogadtak minket, nagyon kedves idős úr invitált be minket. Már folyt a vacsoráztatás de nem volt gond hogy mi nem vagyunk szállóvendégek. Svédasztalról válogathattunk.
Finom, meleg volt minden fogás. Kevés vendég volt jelen, nem volt zaj, hangoskodás. Ha valami elfogyott rövid időn belül pótolták így másnap is idejöttünk vissza. És. . . fiatal kiszolgáló személyzet volt, nem volt minden pótolva szóval ez az este kicsit más lett. De az ár és a kapott minőség miatt ajánlom ha valaki erre jár.
2018. november 5.gyerekekkel járt itt 35 Könnyen megtaláltuk mert jól ki van táblázva város szerte. A recepciós magatartása viszont már lehűtötte kezdeti lelkesedésünket, fiatal kamasz lány volt. A szobák egyszerűek, a legalapvetőbb berendezéssel. DE! A fürdőszobában nincs akasztó(? )Egy hajszárító sem ártana. Az itt dolgozó személyzet viszont kedves, segítőkész volt mindenben.
A fürdő nagyon jó, kevesen voltak, nem volt zsúfoltság. Szuper volt. A szomszédban álló étterem viszont más néven működik de ezt is úgy hogy aki elmegy mellette eszébe se jusson bemenni. Érthetetlen. . És jött az este és ennyi élmény után aludni szerettünk volna de a klímaberendezés ezt megsemmisítette. Kár. . .
2018. augusztus 9.gyerekekkel járt itt 35 Nyári nagy melegben éhesen botorkálva találtunk erre az utcán megterítő étteremre. Sok vendég volt, azt hittük a minőség miatt. A menüből választottunk: milánói sertésbordát és gyros tálat. Egy pincér szaladgált így innentől kezdve minden lelassult. A meleg se segítette a türelmet.
A mennyiség még sok is volt, de inkább azért mert mindkét ételről hiányzott a szósz így csak a folyadék segített a nyelésben. A személyzet hiánya miatt a számlára is sokat kellett várni.
2018. augusztus 9.gyerekekkel járt itt 35 Nyári nagy melegben jártunk itt, a teraszon szerettünk volna leülni. Kis helyre több asztalt toltak össze, így szinte mindenki tudta mi zajlik a másik asztalnál. Ráadásul cigarettázni is mindenhol lehetett, így az is "szívott", aki nem akart. Ez egy kissé rontotta az egész értékét. Könnyen megközelíthető helyen van.
A választott fogások mennyisége és minősége megfelelő volt. Az ár-érték arány is elfogadható.
2018. május 1.gyerekekkel járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Hangulatos a csárda kialakítása, tetszett a felszolgálók egyedi öltözete. A gyors rendelés felvétele után a kiszolgálás kicsit lelassult bár az élő zenét biztosító zenekar nagyon igyekezett ezt áthidalni. Nekünk ez sajnos nem hiányzott.
Az ételek mennyisége és minősége a további hévizi tartózkodásunk alatt, más éttermekben szerzett tapasztalatokhoz viszonyítva átlagosnak mondható, tehát ettől csak jobbat találtunk. De innen sem távoztunk csalódottan.
2018. május 1.gyerekekkel járt itt 55Könnyen megközelíthető. csendes kuckó egy lépcsősor tetején.
Nagyon barátságos, családias hangulatú. Kamasz fiainkkal ültünk be ide.
Mindenki elégedett volt a választott étel minőségével és mennyiségével.
Sajnos annyira, hogy bár szerettük volna még megkóstolni a desszertet is, de nem maradt hely a hasunkban. Nagyon háziasan főznek.
Jó szívvel ajánljuk az arra üdülőknek.
2018. május 1.gyerekekkel járt itt 45Családi séta közben fedeztük fel. Feltűnt a hangulatos terasz sok vendéggel. Megbeszéltük, hogy aznap ott vacsorázunk. Szerencsére este volt hely. A kiszolgálás gyors és készséges. Az ételeket szépen tálalják, bőséges és finom. Az italokkal sem volt semmi gond. A család mind a négy tagja elégedetten távozott és másoknak is szívesen ajánljuk a helyet.
2017. július 3.a párjával járt itt 55 A szállóból jöttünk át ide vacsorázni. Sajnos rossz idő volt, csak mi ültünk kint az udvaron. és jött a meglepetés. Finom, meleg leves után a második mennyisége is megfelelőnek látszott. Nagyon ízletes volt és a végén már csak szuszogni tudtunk és még a desszert is jött. Innentől kezdve ide jöttünk étkezni.
Sose volt tömeg, gyorsan szolgálták fel az ételeket. Még vidám füttyszó kíséretet is hallhattunk a séftől. A napi menü mennyisége és minősége is megfelelő. Ehhez képest szerintem a félpanzióban adott vacsora ára kissé magas. Aki szeretne finomat enni jöjjön el egyszer ide!