2017. július 3.a párjával járt itt 45 Férjemmel kettesben jártunk itt. A vakáció ellenére félházzal üzemeltek. Szép, tiszta, kényelmes szobát kaptunk. A tévé viszont élvezhetetlen volt állandóan állítgatni kellett mert rossz volt a vétel. A személyzet kedves. Az étteremben nagyon kedvesek voltak, gyors kiszolgálásban volt részünk.
A reggelivel nem volt gond, a vacsorát viszont étlapról éri meg választani. Nagyon finoman főznek. Nagyon jó, hogy közvetlen átjárás van a fürdőbe. Kár, hogy a szálló vendégei sem maradhatnak tovább.
2017. május 23.gyerekekkel járt itt 45Tágas, sok embert befogadó étterem szinte folyamatos volt a vendégek érkezése. Kétszer is itt vacsoráztunk. Az első alkalom nyugodtabban telt el, egy kedveskedő pálinkakóstolót is kaptunk. Később, az időjárás miatt bentre kényszerültünk ez már zajosabb és idegesítőbb lett. A kiszolgálás gyorsaságával nekünk nem volt gond. Az ételek finomak és elegendő méretűek voltak (két kamasz fiúnak is).
2017. május 4.gyerekekkel járt itt 25 A déli ebéd kínálatukra készültünk. Központi helyen fekszik a bisztro, látványnak se utolsó. 3 féle 4 fogásos menüvel hívogatják be a vendégeket. Gyorsan kiderült, hogy az a 4 csak 3. Mindegy, ha gyors és finom ez is elég lesz. A leves még finom is volt. A második már lassabban érkezett.
mindannyian ugyanazt kértük (4 fő), hogy ne lehessen összekeverni semmit, hát sikerült. A kisebbik fiamnak egy teljesen más fogást hoztak, gyorsan jeleztük. Nem sokára megkapta a rántott szeletét, amiről kiderült, hogy nyers. Újra jeleztük. Nyugodt, rezzenéstelen arccal semmi elnézés kérés. Hosszabb várakozás után kaptuk meg az utolsó már megfelelő adagot. Mivel hosszabb kirándulás után voltunk fáradtak és éhesek nem csaptunk nagyobb patáliát, de talán jobb lett volna. . . . Vonzó ajánlatnak indult és csalódásnak bizonyult.
2017. április 4.gyerekekkel járt itt 45Frissen készült ételekkel várják a vendégeket. Sokféle a kínálat. Hamburger, pizza melegszendvics, palacsinta, gyros, egytál ételek közül lehet válogatni. A kiszolgálás gyors. Az általunk kért ételek frissek és elegendőek voltak. Az ár- érték arány megfelelő. Ha Agárdon keresztül utazunk valahova mindig itt állunk meg étkezni, eddig nem csalódtunk.
2017. március 21.gyerekekkel járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Az Ittjártam honlapjáról kerestem egy éttermet, ahol a híres halászlevet
megkóstolhatjuk. családommal jártam itt. Könnyen megtaláltuk. Sokan voltunk, nem volt asztalfoglalásunk, de így is sikerült asztalt kapnunk. Nagyon gyors a kiszolgálás. A halászlé isteni volt, körbekóstoltuk. A második fogást Én már meg sem bírtam enni, de gyorsan becsomagolják.
A desszert a helyi mákos palacsinta. Én nem szeretem annyira a palacsintát, de a kíváncsiság nagyobb volt bennem, nem bántam meg. Folyamatosan jöttek további vendégek.
2016. augusztus 18.gyerekekkel járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Parádon nyaraltunk, kellett valami étkezési lehetőség. A TI ajánlásotok alapján kerestük meg ezt az éttermet. Jól ki van táblázva mindkét irányból, hogy lehet odatalálni. Szép helyen van. Mi sose voltunk egyedül, folyamatosan jöttek családok, csoportok. Gyorsan dolgoznak. Az ételek finomak, ízletesek és megfelelő mennyiségben adják.
Én kimondottan a specialitásokra vadásztam, bejött, nem is mentünk máshová. Másoknak is ajánljuk.
2016. augusztus 9.gyerekekkel járt itt 55Közel van a fürdőhöz és a szállásokhoz is, jól megközelíthető.
Sok embert tud leültetni kint és bent is kényelmesen.
A kiszolgálás gyors, türelmes nem tolakodó.
A választott ételek nagyon háziasak, ízletesek és a kis adag is bőséges.
Az árak és a minőség is megfelelő. Csak ajánlani tudom.
Azért hiba is akadt. A dohányzásra kijelölt hely túl közel van az étkezőkhöz.
2016. augusztus 9.gyerekekkel járt itt 55 Aki szereti a nyugalmat, csendet ide jöjjön! Kényelmes, tágas 4 fős szobát kaptunk. Jól felszerelt. Klíma nem volt, de fekvése miatt nem volt nagyon meleg. A kilátás a fürdőre nyílt. Mindenki megtalálta a kívánságának megfelelő hőmérsékletű medencét. A személyzet kedves, rugalmas, első a vendég.
Közös konyha van először féltem tőle de nagyon kedves szomszédaink voltak, nem kellett lökdösődni. Könnyen oda lehet találni, sok látnivaló van a környéken. A végén sajnáltuk, hogy nem tudtunk tovább maradni.
Lenti lazulás -
Castrum Termálpanzió & Kemping Lenti
2016. augusztus 7.gyerekekkel járt itt 45 A szoba 2 személynek elég kényelmes, tiszta. A fürdőszoba meglepően tágas, világos. A szoba kellemesen csendes. A parkolóhelyet a strandbejárat miatt vadászni kellett. Az étteremből felhúzódott a konyha átható szaga. A fürdő nagyon igényes, nagy gondot fordítanak a tisztaságra és a biztonságra.
Amíg a szállással és a fürdővel elégedettek voltunk, az étterem választéka szegényes és ízvilágában is kivetni valót hagyott maga után. A nagy melegben egy ventillátor működött az se járt mindenkinek, szóval igyekeztünk minél hamarabb távozni.
2016. április 13.gyerekekkel járt itt 55 Városközpontban fekvő kis hotelről van szó. Kedves, gyors a recepciós. Kényelmes, tiszta, tágas szobát kaptunk. nem hiányzott talán csak a hajszárító. Az étteremben is kedves,figyelmes a személyzet és jó a konyha. Talán a reggeli választéka lehetne bővebb. Az étterem kialakítása is tetszetős. A szomszédban lévő fürdő könnyen megközelíthető.
Tiszta, kis helyen sok mindent igyekeznek biztosítani (úszás, szauna, élményelemek, termálvíz)
A fürdő hétvégén 10-kor nyit, ami szerintünk kései nyitás.