2014. november 22.gyerekekkel járt itt 45 Jó elhelyezkedésű étterem. Szívélyesen fogadtak minket. Kényelmesen éreztük magunkat. nem volt tömeg így gyors kiszolgálásban volt részünk. A választott ételek finomak voltak, a palacsinta isteni. Hangulatos zene szólt, egészen ideális lett volna, ha nem kezdenek a szomszédos hotelből szállingózni a vacsora vendégek, nyugalomnak ezzel vége is volt.
De mi már végeztünk így ez már sokáig nem zavart minket. Az éttermet másoknak is szívesen ajánljuk.
2014. november 22.gyerekekkel járt itt 55 Nagymamával utaztunk ide az őszi szünetben és két kiskamasz fiúval. A településen belül csendes helyen található az apartman. Nagyon figyelmesek voltak a vendéglátók. Tisztaság, rend fogadott minket. A szobákkal mi nagyon jól jártunk. a földszinten voltunk közel a konyhához. Mindenki kényelmesen elfért.
Könnyen megközelíthető innen szinte minden. Máskor is szívesen visszajönnénk ide.
2014. augusztus 24.a párjával járt itt 45 2014. augusztusában jártunk itt. Egy hétvégét töltöttünk a szállodában. Nagyon szép a hotel és a környéke, ízléses, nem kihívó. Minket a déli vidékekre emlékeztetett. Tiszta minden. A szoba kényelmes volt. A wellness nagyon hangulatos. A konyha nagyon ízletesen főz. Félpanziót kértünk, mindig jóllakottan keltünk fel az asztaltól.
Mi csendre és nyugalomra vágytunk, a szálló erre tökéletes, csak annak ajánlanám, aki ezt keresi.
2014. augusztus 12.gyerekekkel járt itt 45 2014. augusztus elején jártunk itt. Könnyen megtalálható hotel mert több helyen is ki van táblázva merre található. Csendes környéken van, sok fával körülvéve. Sajnos az időjárás miatt a közeli úszómedencét csak kétszer tudtuk használni. Kellemes hőmérsékletű, tiszta vizű, nem kellett senkivel sem napozóágyért harcolni.
De így se unatkoztunk, sok látnivalót fedeztünk fel a környéken. Mivel két kamasz fiúval mentünk nekik nagyobb a mozgásigényük a közeli parkerdő viszont erre nagyon jó megoldás volt( focipályák, tenisz, futás stb. )A mi apartmanunk nagyon tágas kényelmes volt és tiszta. A reggeli változatos volt. A vacsora nagyon gazdag, senki nem távozott üres hassal.
2014. január 6.gyerekekkel járt itt 45Az étterem a város központjában, jól megközelíthető helyen található, pince helységben. A berendezés esztétikus és kényelmes. Gyors kiszolgálásban volt részünk. Az ételek frissek, nagyon ízletesek. A tálalás egyedi. Az ár és a kapott ételek mennyisége és minősége arányban van egymással. A kihozott italok is 100%-osak voltak. Máskor is vissza fogunk még oda menni.
2014. január 5.gyerekekkel járt itt 55 Az új évet jól akartuk kezdeni, mivel Szeged-et kedveljük így igyekeztünk egy olyan szállást keresni, ami közel van mindenhez. Jó elhelyezkedésű, szépen berendezett, tiszta az általunk választott panzió. A kicsi wellness részleg is kifogástalan. A szoba tágas,a berendezés kényelmes és modern. A személyzet mosolygós, kedves, segítőkész.
Mindig és mindenhol tisztaság vett körül bennünket. Mindezt gyorsan és diszkréten intézték. A parkoló szűk.
2013. december 1.gyerekekkel járt itt 55Hétvégére jöttünk gyerekekkel akciós csomagot választva. Az egész hotel, a szoba, a kiszolgálás megfelelő volt. Minden tágas, világos. A szobák tiszták, a kilátás nem volt pazar. A félpanziós ellátás keretében felszolgált ételek finomak voltak. Jő ötlet volt a fürdőbe való átjárás engedése. Sajnáltuk, hogy csak ennyi időnk volt, sok miden kimaradt.
2013. december 1.gyerekekkel járt itt 35 Szép helyen fekszik, kívülről igencsak impozáns épület. Autóval a parkolás a központi fekvés mellett is könnyű volt. A Duna part szép, jó sétálni ott. De! ! ! A szobák felett viszont kicsit eljárt az idő. A személyzet főleg az idősebbek nagyon kedvesek voltak. Nyáron jártunk itt, hiányzott a klíma. A medence kicsit szűkös volt kb.
6 fő után. Az étkezés színvonala viszont felháborító volt. Előfordult a tányéron mosatlan burgonya. . .
2013. december 1.gyerekekkel járt itt 45 Központi helyen fekszik. A Panzió tiszta, korrekt volt. A szobák megfelelőek. Nekünk, főleg a gyerekeknek az udvari medence és a jacuzzi tetszett, de a szaunát is igényünk szerint előkészítették. Mi csomagajánlatot választottunk, az ebben hirdetett programok jól összeválogatottak, tartalmasak voltak.
A helyi Halászcsárda elnevezésű étterembe szóló kupont biztosítottak, aminek nagy sikere volt.
2013. november 20.gyerekekkel járt itt 45Ez év október végén jártunk ott. Az időjárás nagyon kegyes volt hozzánk, sokat tudtunk a városban sétálni, a szállás udvarán játszani. Nem volt zsúfoltság,mindenki megtalálta a kedvére való elfoglaltságot. A szobák rendezettek, tiszták voltak. Az étterem kínálata nagyon megfelelt nekünk. Már másodszor jöttünk ide, de most sem csalódtunk.