2021. október 4.a párjával járt itt 55 6. alkalommal jártunk itt. Azt kaptuk, amit vártunk, amit megszoktunk: nagyon kedves, előzékeny személyzet,kifogástalan ellátás, minden igényt kielégítő wellnes-szolgáltatás, tökéletes pihenés-kikapcsolódás! ! ! Összegezve: nagyon kellemesen telt ez a négy nap, kitűnően éreztük magunkat!
Remélem, lesz még alkalmunk máskor is, többször is visszatérni ide! Másoknak is csak ajánlani tudom ! ! ! !
2020. szeptember 19.a párjával járt itt 45 -már ötödik alkalommal szálltunk meg itt, tehát kb. tudtuk, mire számíthatunk! De most,-az eddigiekkel ellentétben,-a 2. emeleten volt a szobánk, ahova a hetven év feletti páromnak megerőltető volt a napi sokszori le-fel lépcsőzés! A szobánk szűkös volt, és, mindössze 1 db. szék állt rendelkezésre!
A wellnes-szolgáltatásoknál megjegyezném: alkalmanként alacsonyabb hőfokúak voltak a medencék, ritkábban működtek az élmény-kiegészítők! De összességében nagyon jól éreztük magunkat! ! ! !