2015. augusztus 30.családjával járt itt 35 Régóta vártuk már hogy kipróbálhassuk a helyet, aztán mire eljutottunk a végén csalódtunk. Csak röviden, a házi limonádé langyos, a szörpök ihatatlanul "mű" ízűek. A kiszolgálás közben elég lassú volt, habár telt ház nem volt. A kilátás magáért beszél szuper az elhelyezkedés, az asztalok tiszták.
Nagy csalódás volt a balatoni halászlé, melyet egy kis lábasban kaptunk, ezzel csak az volt a gond, hogy kissé használt feelinget keltett, egy kisbogrács sokkal jobb lenne. Az étel maga kissé íztelen volt, a harcsa benne szétfőve, már az amit találtunk mert az nagyon kevés volt. A másik főétel kifejezetten finom volt, de a hozzá adott tescos sült krumpli az nagyon felejtős, nem is értettük, hiszen manapság egy adag házi burgonyát kisütni nem nagy kunszt. A desszert finom volt, de semmi extra és ha nem spray hab lett volna rajta még tetszett is volna. +1: mosdó csak a lenti részben van, ahová meredek lépcsőn mehetünk le , sajnos. Reméljük a részletekre többet fordítanak és akkor még jobb hely lehetne. . .
2015. március 3.a párjával járt itt 55Veszprémben átutazóban igaz, de a legjobb kávék és sütemények itt vannak állítom. Isteni forró a macchiato, a citromos süti pedig lehengerlő és nem is drága. A kiszolgálás gyors és pontos, illetve nagyon kedvesek, mert épp hideg volt és a hölgy azon kívül, hogy ajánlott is forró italt kétszer visszajött mert épp a pulóveremmel birkóztam. Tényleg csak ajánlható és nagyon tuti a design.
2015. március 3.a párjával járt itt 45 Akciós kuponnal érkeztünk, ez volt az utolsó opció a sorban, mikor érdeklődtünk szabad helyek függvényében, itt még volt hely, hétföi fogalás-szerdai érkezéssel. Máshol teltház volt, itt még voltak szabad szobák , közel volt a teltház.
A foglalásnál akciós kuponnal jöttünk, annyira olcsó volt, hogy őszintén sok jóra nem számítottunk az előző értékelések (főleg ami a hotelkuponok on van), és leszámítva a foglalásnál hallott negatív kritikát - a hölgynek nem tetszett, hogy hétfő lévén kb 100 visszaigazolást kell megírni - mondtam neki nekem másnapra kell mert szerdán érkezünk - nem a szomszédból. . . . . Na ezt leszámítva teljesen pozitív élményekkel távoztunk - elhelyezkedés; a parttól csak a főút választja el, van külön folyosó közvetlen a partra, parkolni zárt kapun belül lehetséges a bejárat mellett, én pont a kamera alatt parkoltam két napig. Szobák; 7. Emeleten voltunk szuper kilátással az öbölre - ez egy üveg borral este kitekintve nagyon kellemes! A szoba tiszta volt, és meleg, ami nem egy hátrány, elég nagy is volt, a fürdőszoba kádas, de teljesen rendben volt, mindig volt meleg víz, bármennyi. Két dologot jeygeznék meg, az egyik a matrac minősége; sajnos ez silány, már nem egy mai darab, a másik, hogy közetlen a liftek mellett amikor a vendégek várják őket, az lármás tud lenni. Apropó liftek - szuperek, gyorsak és egyértelmű melyik hová megy! Étterem; kíváló választék reggelinél nem tudsz olyat mondani ami nincs, a narancslétől a bundás kenyérig - ezt mindig nagyon szeretem, ha van. Vacsora első osztályú ételekkel, legalább 5féle fő étel, saláta , + 3 féle köretek, savanyú és deszertekkel. Szuper volt. A pincérekkel sem volt gond, hozták számolták amit kell. Wellness; igen ez valóban nem túl nagy, a jakuzzi különösen ami csak 4-5személyes, de azért kivárva mindig volt helyünk, a szaunák használhatóak, kicsit max várakozni kell, nekem nagy kedvencem volt az úszómedence, ami kb 28 fokos, úszni teljesen jó volt, az meg aki csak belehuppanna annak nem biztos, de hát az úszómedence az nem ülőpancsoló! Közben mi átugrottunk síelni Eplénybe mert közel van - tipp. Távozásunkkor bármivel fizethetsz, és még a parkolást is elfelejtették kiszámlázni de zt már csak hazaérve vettem észre a számlán. Összességében visszamennénk, bármikor!
2015. február 25.a párjával járt itt 45 Nagyon kellemes hangulatú kavezó étterem, ahol finom ételek fogadtak. A paradicsomleves kissé édes de nagyon kellemes állagú , a pizza pedig vékonytésztás, de finom volt. Sajnos a hölgy félreértette a rendelést, és quattro formaggi (4 sajtos) helyett qutro stagioni-t hozott, amit természtesen visszaküldtünk.
Kissé mogorván reagált, amit nem kellett volna, mert ez aztán tényleg nem a vendég problémája, de azért kicserélte és utána elnézést is kért. Összeségében abszolut de ajánlható, es valószinu legközelebb is betérünk.
2014. augusztus 22.családjával járt itt 35 Az ételek amit az étlapról lehet választani finomak, gyorsan elkészülnek és árban is optimumot jelentenek. Egy dolgot nem értek, amire jó lenne választ kapni: abban az esetben, amennyiben egy apartmanban reggeli lehetőségként kapja az ember, hogy itt reggelizhet - miért van mindig ugyanaz a menü?
Miért nem lehet variálni picit, illetve miért kötik az ebet a karóhoz, ha mondjuk az ehetetlen omlett helyett, sima tojásrántottát kérne a vendég (ha már úgyis kifizette előre - de még utólag is kifizettem volna)?
2014. augusztus 22.családjával járt itt 25 Kuponos nyaralást választottunk ki, a nagyon jól hangzó részletek után sajnos elszomorító valóság fogadott. A lefoglalt apartman helyett egy 10nm lukba akartak bennünket elhelyezni 5 éjszakára, ami nagyon kiábrándító volt, hiszen még konyha sem volt, csupán egy mikro a gardróbban! ! ! illetve egy akkora hűtőnek nevezett valami az ágy mellett!
! ami azon kívül, hogy hangos volt még egy 2L-es ásványvizes palackot sem nyelt volna el. Klíma 1000/ft éj, pont az arcodba fúj, ami fűtésnek is használható mert egyéb radiátor opció az nincs - el sem férne. Úgyhogy kértünk egy másik apartmant - pontosabban volna, mert épp telt ház volt, úgyhogy nem örültünk a hozzáállásnak sajnos, ment a varia. A kedvenceim közé tartozott a korlátlan kávé-tea-cappuccino opció - valami kávéport adó gép van kihelyezve a recepció mellett, hát ezt lehet korlátlanul fogyasztgatni. A kert rész kellemes amúgy, pozitív a kerékpár kölcsönzési lehetőség is. Ami nagy csalódás volt még, bár ez nem közvetlen az apartmant érinti az a látvány konyhának nevezett a'la cart reggeli a várterasz étteremben. Ne az annyit takar, hogy van 4 féle reggeli opció és ez közül lehet választani. Látványkonyhát el lehet felejteni, a reggeli kifogásolható, sajnos kérésemre még egy normális rántottát sem voltak hajlandóak készíteni az ehetetlen omlett helyett :( A várszállónál ingyenes utcai parkolás helyett 500Ft / éjszakát kérnek az udvaron állásért, kérdem miért is, várra néző apartman, na az csak leírva hangzik ilyen jól, egyébként onnan azért még arrébb van. Illetve a masszázs kuponon is elmosolyodtam, mert 1000Ft kedvezményt adtak az egyébként 6000ft-os masszázsból, juhhéj. Ja és a végén még számlát is elfelejtettek volna adni, ha utólag! nem kérek. Összességében mivel máshol töltöttük ezek után az éjszakákat nehéz nyilatkozni pozitívan a várszálló apartmanról, ahol én éreztem rosszul magam mert kuponos ajánlatot vettem, ilyet máshol még soha nem tapasztaltam - sokkal több volt a csalódás mint öröm, amit sajnálok, viszont Gyula gyönyörű, ha lehet vigyetek, béreljetek kerékpárt, szuperül kiépített a kerékpár út, a strand is kiváló ahogy van.
2014. július 23., csoporttal járt itt 35 Ajánlásra látogattuk fel az éttermet, sokat hezitáltunk hova is menjünk végül ezt választottuk, és vegyes érzelmekkel távoztunk. Először is a mulatós zene annyira nekünk sem jött be így a hangulatos belső étterem rész mellett döntöttünk, ami jó választásnak bizonyult.
S mivel kint egy hangos társaság is kedvünk szegte, így vártuk a pincért hogy a nagy sergés forgás közepette minket is kiszolgáljanak, mert láthatóan ezzel a pár vendéggel volt az összes pincér elfoglalva. Kissé kedvem szegte a pincér mikor éreztette, hogy ne hezitáljak annyit az ételrendeléssel, haladjunk vele melyet egy nagy sóhajjal jelezte. Az ételek gyorsan megjöttek, és azon kívül , hogy a leves kissé íztelen volt, egészen kíváló elő- és főételek vártak, nagy adagokban. Sajnos ruha szalvéta nem volt, illetve nem kérdezték ízlettek e az ételek egyébiránt. Már már kellemes "jókat ettünk" érzés fogott el bennünket amikor jött a hidegzuhany; kb 6-8 perc várakozás (sokat agyalt rajta a pincér) hozták a számlát egy papírfecnire tollal írva a tételeket, végösszeggel, dátummal, aláírással! ! ! ! Tessék? 2014-ben ez sajnos elszomorító, így távozás után kissé csalódottan gondoltunk arra ide maximum csak az ételek miatt térnénk vissza.