2018. április 16.gyerekekkel járt itt 15 Kuponnal mentünk,2 éj,teljes ellátás, ajándék bor, éttermi menüvacsora, reggeli bekészítés, egy tál étel ebédre a fürdő éttermében, 10%a fürdő árakból. Előre kifizettük az ünnepi felárat a csomaghoz, gyerekeinkre (3 gyerek) mégis kifizettették helyszínen, készpénzben, amiért futkosni kellett megérkezéskor, mert nem számítottunk rá, pedig előre lebeszéltem telefonon, ha egy kupont veszek, plussz gyerekek, akkor csak egyszer kell fizetni.
Ráadásul gyerek emeletes ágyra alsó szintre ágyaztak meg a háromból kettőnek, pedig meg volt adva életkor is (9, 15, 16 évesek), volt kanapé, kértem rá lepedőt, hölgy hozott először koszosat valahonnan, utána ugyanolyannak kinéző áll. nem koszosat. Ezek után miért fizessek a gyerekekre plussz felárakat? ? Kértem a plussz kifizetésről számlát, fejlécet nem töltötték ki :D. . . . Teljes ellátás. . . Minden csak fél adag volt mindenhol. Az ebéd a félnek is fele. Nekem elég lett volna, de nagy gyerekeknek, férfi embernek. . . no meg kifizettem az árát! ! Ehez képest minden kaja plussz pénz, amit vagy a boltban, vagy az étteremben hagytam ott. Reggeli? ? Totál legalja. 5 főre kis tányér legolcsóbb szalámi, és 5 db lapsajt, 2in1 kávé, vmi tea, mosatlan kávéfőző, koszos evőeszköz. . . Boltba mentem reggel reggeliért. Másnap ugyanaz. Bor? 280 ft-os ihatatlan vmi (Hétvezér). Nem ittunk belőle. Ágynemű poshadt szagú volt, szállás amúgy tiszta. A szállásadók totál igénytelenül állnak a vendégekhez, vagy nem értenek hozzá, vagy alapból ilyenek. Éjjel iszonyatosan búgott valami, alig tudtunk aludni. Ha negyed ennyibe került volna, elfogadom, ez annyi. De ár-érték arányban brutálisan drága volt, nem erre számítottunk, átverve érezzük magunkat. Voltunk sokszor kuponnal sok helyen, mindenhol azt kaptuk, amiért fizettünk, mindenhol elegendő minőségi volt az étel, igényes a szállás, így még sosem jártunk. Fotót nem enged a renszer tölteni, pedig van :)