2019. április 20.a párjával járt itt 25 -A szoba foglalásánál a szépkártyáól a levonás 2 percen belül csippan, az időpont egyeztetés másfél nap! A megadott 2 telefon számból az 1-ik nem kapcsolható,a másik csak kicsöng! Recepción tapasztaltuk hogy a telefont nem veszik fel! ! ! Vakvilág! Gusztustalan! ! ! -Az ingyenes parkolásunk a gazdasági bejáró mögött, mert nem volt más szabad hely!
-A honvédelmi szoba látogatása nem volt elérhető! (Feltüntetett kedvezmény a honlapon! )
-A kedvezményes szoba ár későbbiekben már nem élt, csak +3000! koponyánkét! -A recepciós fiú letegezett! Kb 20 évesen én 45! -A szobában a szőnyegen panírdarabok, köröm foszlányok! -Szomszédszobánál a 14h-ás elfoglaláshoz képest reklamáltak mert nem voltak kész! -A fürdő elavult, kb mint a Kádár korszakba csöppentem volna! -Svédasztalos reggeli bőséges! -A kinti asztaloknál a nemdohányzó asztalokon is vannak hamutartók, és ezeket a vendégek használják is! A bejárattól 5 méteren belül! -Nem fogom ajánlani senkinek! Többet ide nem megyek!