2016. június 3.a párjával járt itt 25 Korlátlan svédasztalos ételfogyasztásra voltunk a Pólus Étterem vendégei. Az ebéd elfogyasztására 13. 00-kor érkeztünk, tehát bőven ebédidőben. Udvarias hölgy penderült elénk és elmondta, hogy mindenből, amit csak látunk, korlátlanul fogyaszthatunk. Az első meglepetés akkor következett, amikor a kitálalt ételek üres edényeihez értünk.
A két leves közük már csak egy volt, az is híg lé, semmi íz, semmi tartalom. A négyféle főétel helyett egyedül sült csirkeszárnyak meredeztek hidegen egy tálon, hozzá háromféle köretből választhattunk. Kérdeztem a hölgytől, hogy mikor lesz bővebb kínálat. Sajnos a többi már elfogyott és nem is lesz pótlás, de amit látunk, abból annyit ehetünk, amennyi tetszik! Elképedtem. Kértem, hogy a svédasztalos meghívásnak megfelelő legyen a kiszolgálás. Néhányan voltak még, ők szedegették a csirkeszárnyakat. Már azon gondolkodtam, vajon én vagyok túl igényes? Ekkor kértem a hölgyet, hogy vezetővel beszélhessek. Pár perc múlva jött a második meglepetés. Egy tányéron frissen sült rántott szeletetekkel jelent meg a hölgy "ezt a főnök küldi Önöknek" - mondta és letette feleségem elé és elém a közös tálunkat. Ezek után nem tudom hova tenni az étterem szolgáltatási politikáját. . . Minden esetre többet nem mentünk, pedig volt még egy ugyanilyen tartalmú svédasztalos meghívásunk. . . .
2013. október 7.a párjával járt itt 45 Kedves, udvarias, mosolygós személyzet, kiválóan elkészített és gusztusosan tálalt ételek, gyors és figyelmes kiszolgálás, megfelelő kényelmet adó szállodai szoba, különleges környezeti adottságok - ezek jellemzik pozitív oldaláról a Hotelt. Viszont nem elég jó a wellness részlege. Kicsi és pihenőágyak egyáltalán nincsenek.
Hely sincs hozzá. Pihenőtér nélkül nem szabadna működtetni wellness részleget. A szauna után erősen ajánlott a nyugodt lazítás, a fekve pihenés. Hogyan, ha nincs ágy. . . Ár-érték arány - elsősorban a személyzet udvariassága és a konyha szolgáltatása okán - jó. A fenti hiányosság ellenére biztosan visszatérünk.