2019. július 4.gyerekekkel járt itt 55A véletlen vitt bennünket ebbe az étterembe. A legjobb strand után találtuk egy jó éttermet is, közel egymáshoz, ahol egy finom vacsorában volt részünk. Kellően átsült pizza, gusztusosan elkészítve, ízletes főételek. Még az én extra finnyás gyerekem is elégedetten távozott :) Nagyon jól zárult a napunk, köszönjük a kedves személyzetnek! Ide biztosan visszatérnénk!
2019. július 4.gyerekekkel járt itt 45 Jól telt a szabadságunk, nem bántuk meg, hogy ezt a helyet választottuk. Az Anna épületben kaptunk szobát. Komfortos, kényelmes. Csak egy dolog zavart, nagyon hangos a légkondícionáló, Ez főleg éjszaka kellemetlen. Legszívesebben nem használtuk volna, de ablakot nem lehetett nyitni, mert iszonyatosan sok volt a szúnyog.
Tetszett a szálloda nagy társalgója, a nagy választék az étkezések alkalmával, a mindenféle program, a medencék.
2019. július 4.gyerekekkel járt itt 45 Távol a várostól, az ipari park szívében található ez a modern, tetszetős kinézetű hotel. Mi a kedvező ára miatt választottuk. Tulajdonképpen csak alvás miatt. Az ágyak matracai nagyon puhák. Én személy szerint nem szeretem, nagyon nehéz belőle kiszállni. A portalanításra jobban oda kellene figyelni.
Az emeleti szobák lifttel is megközelíthetőek. A reggeli svédasztalos, megfelelő. A parkolás díjtalan. Átutazóknak tökéletes választás! Szépkártya elfogadó hely!
2019. április 28.gyerekekkel járt itt 55 Cegléd központjától 7 km-re fekszik ez a csodálatos hotel. Tulajdonképpen egy folyamatosan fejlődő üdülőövezetben. Egy kellemes szombati napot töltöttünk itt, mint nem szállóvendég . Így, szálláshelyről nyilatkozni nem tudok, de a wellness részleg, amit igénybe vettünk kifogástalan.
(többféle medence, szaunák, stb…) A wellnessrészlegen, büfé teszi teljessé a felüdülést. Kérésre, ha pancsizás közben megéhezne az ember, az étteremből ide hozzák a kiválasztott ételeket, így fürdőruhában is elkölthetjük az egyébként gusztusos, finom, kellő mennyiségű ebédet/vacsorát. Gyönyörű képzőművészeti alkotások díszítik az épület falait. Színeivel tovább fokozza a hely jó hangulatát-szépségét. Zárszóként lányomtól és férjemtől: „-Ezután mindig csak ide jöjjünk! ”
2019. április 26.gyerekekkel járt itt 35 Húsvét vasárnapján látogattunk el a cukrászdába, ami nemrégiben felújításon esett át. A forgalom nagy volt. Ez bizonyára jól jött az üzletnek. viszont, egy sötét, hosszúhajú felszolgálólány kimondottan kelletlen és ingerült lett ettől. Emberekkel való foglalkozásra egyértelműen alkalmatlan. A sütemények csalódás!
Mű krémmel, mű tejszínhabbal készülnek. Búrkifli, amit már sokszor vásároltunk itt, első osztályú! Kávé középkategória. Fagylaltok finomak. A választék elegendő. Az édességeket teraszra kiülve is elfogyaszthatjuk.
2019. január 13.gyerekekkel járt itt 55Több alkalom benyomása alapján tudom írni ezt az értékelést. Minden formációját kipróbáltuk itt az étkezésnek. Napi menüt, állandó kínálatot, vasárnapi svédasztalos ebédet. Szerencsére nem panaszkodhatok. Eddig szinte mindennel elégedettek voltunk. Nemcsak az ételek, hanem a hangulatos modern környezet is jó benyomást tett ránk.
2018. október 8.gyerekekkel járt itt 55 Mint szakmabeli mondhatom, még engem is elkápráztatott a látvány, amint végig néztem a cukrászda kínálatát. Gyönyörű kézműves munkák. Csodálatos színkavalkád. A süteménymázak csillogtak-villogtak. Mindegyik egy-egy remekmű. De ugye ez önmagában kevés lenne, hisz az íz az éppen olyan fontos, mint a kinézet.
És nagyon megkönnyebbültem, amikor ötödmagammal egyszerre nyugtáztuk, hogy amiket választottunk egytől-egyig finom volt. Már jóllakottan, hatra dőlve azt is megállapítottuk, hogy nagyon szép, ízléses a környezet. Az árak igaz nagyon magasak, de itt legalább nem azt éreztük, hogy kidobott pénz volt. . . Nem mondom, hogy minden héten elfogunk ide látogatni, de bizonyára nem ez az alkalom volt az utolsó!
2018. szeptember 9.gyerekekkel járt itt 45 Semleges. Nem tett rám nagy benyomást. Belépve nem kapott el az az érzés, hogy : -ez igen! . De nem is volt lepusztult. Látszott, hogy karban van tartva. Nem a modernebb fajtából való étterem. Az asztalon művirág… A pincérek udvariasak. Az ételek - italok gusztusosak, háziasak, nagy adagok. Kicsit magasabb az áruk az indokoltnál.
1 fő fogyasztása 5035 ft-ba került: Leves 585. -, trapistasajt rántva 1950. -, saláta öntettel 890. -, somlói 890. -, limonádé 720. -
2018. szeptember 7.gyerekekkel járt itt 55 Biztosan nagy bajban lennék, ha elveszíteném a látásomat. De egy picit megnyugtatott a kiállításon tapasztaltak, hogy a látáson túl is van élet. Nem is akár milyen, hisz a vezetőnk Misi, olyan életkedvről, humorról, nagy élettapasztalatról, kifinomult érzékről tett tanúbizonyságot, hogy ezek után már nem is tűnt olyan kilátástalannak a helyzet.
Tudom azért, hogy ez, a látássérülteknek nagy munka, míg erre a szintre eljutnak. Minden elismerésem az övék! Többek között azt is megtudhattam, hogyan szeretik, miként közeledjünk feléjük, amikor segítséget kívánunk nyújtani nekik. A Braille ábécével is megismerkedhettünk, sőt a speciális írógépet ki is próbálhattuk. Nagyon tanulságos és felejthetetlen!
2018. augusztus 25.a párjával járt itt 25 A Holiday Hotel „B” épületben kaptunk szobát. A retró és romos külső láttán először hátra hőköltünk, majd nevettünk egy jó nagyot. Már nem volt visszaút. Nem volt lemondható a szoba. Így utólag már értem miért! Azt tudtuk, hogy nincs hűtő, légkondi, szúnyogháló, lift. Jogos a 2 csillagos besorolás.
Viszont a takarítás hiányosságát nem indokolja! A tisztaság alap egy vendéglátóhelyen! A közösségi terekben nagy volt a por. Mindenhol pókháló és pók. nem is akármekkorák! Az ablakok koszosak. Szerencsére a szobánkban egy kicsit más kép fogadott. Nemrég eshetett át felújításon és viszonylag tiszta is volt. Csak a fürdőszoba ne árasztotta volna magából a tömény szennyvíz szagot! Széket nem kaptunk az íróasztalhoz, de még az erkélyre sem. Kénytelenek voltunk felvinni magunknak egyet. A világítás mindenhol gyenge volt. Este minden félhomályban úszott. Ezt is megkuncogtuk a férjemmel. Mondván, hogy valahol spórolni kell! Viszont amikor lefáradtunk az étkezőbe, senki sem kérdezte kicsodák-micsodák vagyunk, hányas számú szobából? Így boldog-boldogtalan betérhetett egy kis étkezésre… Ezen lehet, hogy változtatni kellene, mielőtt teljesen becsődöl a hely! Mert egyébként életemben először itt találkoztam csupa kedves, mosolygós, segítőkész, figyelmes személyzettel! Ezt mindenképpen megkellene tartani és becsülni! Az ételválaszték megfelelő. A főételek ehetőek voltak. A desszertek gyenge közepesek. A túrós-, lekváros gombóc, mákos nudli kimondottan rossz volt.