2015. augusztus 5.a párjával járt itt 55 Csodálatos, és felejthetetlen 4 napot töltöttünk a Kastélyszállóban. Az idő nem kedvezett a kinti programoknak, de kárpótolt bennünket a birtok 2 csodálatos fürdője, a mesés parkja a kényelmes és hangulatos szoba. Nagyon tetszik, hogy ha rendszeresen tudunk ott tölteni pár napot, a számtalan típusú szobának, és a folyamatos fejlesztésnek köszönhetően,mindig új élményben lehet részünk.
A birtok méretei és adottságai (mely a csodálatos tervezésnek és szervezésnek is köszönhető) miatt nem volt zavaró és érzékelhető a vendégtömeg. Mindenképpen visszatérünk még!
2014. november 3.a párjával járt itt 45 Kellemes hosszú hétvégét töltöttünk el októberben a hotelben. Szoba és a szálloda tisztaságával meg voltunk elégedve, az ételek mennyisége és minősége átlagosnak volt mondható, de a személyzet kedvességével és segítőkészségével meg voltunk elégedve. Kuponnal foglaltuk le a szállást, melyhez tartozott egy 2 főre szóló belépő a csodálatos Árpád-fürdőbe.
Ez kihagyhatatlan élmény, mindenkinek csak ajánlani tudom. Összességében meg voltunk elégedve a hotellel, a fekvése is megfelelő volt számunkra, pár perces sétával beértünk Székesfehérvár csodálatos belvárosába, mely kimondottan jól esett azon a nyárias hétvégén. mi mindenképp visszatérünk.
2013. november 20.a párjával járt itt 55Maximális elégedettséggel tudok csak beszélni a szállodáról. Gyönyörű környezet, szép, tiszta, kényelmes szoba, kedves személyzettel, finom ételekkel, megfelelő Wellness részleggel kiegészítve, mindenkinek csak élmény lehet. Aki csendes, nyugodt, szép környezetben szeretne kikapcsolódni, az itt megteheti.