2014. október 18.családjával járt itt 15 Foglalásunkat 2 éjre kuponos oldalról, hétvégi felárral, gyermek felárral intéztük a csalogató várszálló apartmanhoz****. Érkezésünkkor simán tovább mentem a megadott címen ugyanis nem akartam elhinni amit láttam. Azután a központi címről csak vissza vezettek oda, ahova annyira nem vágytam. Bekísértek a LUX apartmanjukba.
A dédnagyim kifestett dohos házikóját hívták így, ha közelebb laknék, vagy nem csak 2 napra mentünk volna tuti kifordulok! (Kép)Tehát maradtunk, néhány negatívum: hideg dohos szoba, ágyak, szekrény alatt por, a "konyhába" törlő ruha, papírtörlő nincs, használt mosogató szivacs van! 50 literes bojler 3 személy részére! A korlátlan forróital fogyasztás az pedig VICC! (kép) Pozitívum: jó a fotósuk és a weblap szerkesztőjük. Mindezek után, távozáskor még az említett lakra, felárat is akartak kérni az előre kiegyenlített díjakon felül.