2015. február 5.a párjával járt itt 55Mi a férjemmel már évek óta vissza járunk. Kedves személyzet,tiszta kényelmes szobák . ízletes ételek igazi pihentető napok várnak ránk! Mindig meglepnek valami újdonsággal ami külön jól esik. gondolok itt a kemencében sült finomságra amivel legutóbb vártak bennünket. a kis halastó közepén a padon igazi romantikus órákat töltöttünk. Nagyon szeretjük az itt töltött napokat köszönet érte.
2015. január 6.gyerekekkel járt itt 35A luxus ugyan nem jellemző,de a szép hely kárpótolja a kirándulót. Tulajdonképpen csak azt lehet dicsérni hogy tisztaság van a szobákban. A félpanzió is átlagos ,de ehető,csak nincs benne semmi extra. mivel nincs velness része csak megszállni ajánlom mindenkinek. Arra kitünö! Átutazóban szívesen igénybe veszem megpihenni kiválóan alkalmas hely. a környezete vissza hív.
2014. december 16.a párjával járt itt 55Gyönyörű környezet, tiszta szobák , modern bútorok. A személyzet kedves és szolgálatkész. Félpanziós ellátással maximálisan meg voltunk elégedve, választékos és bőséges volt. Wellness részlege tiszta és minden igényt kielégítő. barátaimnak ismerőseimnek bátran merem ajánlani. Itt biztosan kipihenik magukat és kellemes környezetben töltik szabadidejüket.
2014. december 9., kollégákkal járt itt 55A szállás gyönyörű helyen van. Csendes tiszta kis falu. Barátságos emberek. A házigazda mint kedves régi ismerőst úgy fogadott minket. Igazán családias légkörben szép napokat töltöttünk ott. Tisztaság és kényelemben volt részünk. Házigazdánk végig kalauzolt és meg mutatta a falu nevezetességeit. Biztosan vissza megyünk még mert nagyon jól éreztük magunkat.
2014. június 12.gyerekekkel járt itt 55Egy barátnőm ajánlotta. Jól döntöttünk mikor kipróbáltuk. Egy modern és napfényes szép szállodába mentünk. A wellnes részlege bármelyik nivós szálloda részlegével felveszi a versenyt. A személyzet szolgálat kész , mosolygós és kedves. igazán gyerek barát szálloda. Most már én is jószívvel ajánlom minden ismerősömnek.
2014. június 12.a párjával járt itt 55Mivel imádom a kényelmet ,nagyon örültem a közvetlen fürdő bejáratnak. Napjában többször is vissza mehettünk a szobánkba kényelmesen pihenni.mindenki mosolygott és nagyon finomakat ettünk. Rend és tisztaság fogadott. Szóval szuper volt!!!Hajdúszoboszló mindig a szivem csücske volt. De az is maradt.