2015. augusztus 14.családjával járt itt 55 Szállásadónk javaslatára,illetve az itt található vélemények alapján ,már itthon elhatároztuk,hogy kipróbáljuk az éttermet,gyulai nyaralásunk során. Pontosan azt kaptuk amit vártunk. A személyzet kedves,udvarias,a hely színvonalas,igényes a kialakítás,szép és tiszta. Az ételek pedig fenomenálisak voltak,valahányszor betértünk.
A menü adagok is elegendőek. Három fogás lévén,nem kell attól tartani,hogy degeszre eszed magad,de kellemes jóllakott érzéssel távozol. Nem tudunk semmi hiányosságot mondani a helyről,egyszerűen hibátlan! Ha Gyulán járunk,kizárólag ide jövünk! Gratulálunk az étteremhez a tulajdonosnak!
2015. augusztus 13.családjával járt itt 35 A sütemények valóban nagyon finomak,a hely is szép,de a kiszolgálás kritikán aluli volt. Vendéglátóhelyen ilyen unott, barátságtalan kiszolgálással ,mint amit a szőke hölgy produkált,már rég találkoztam. Sajnos ez mindenre rányomta a bélyegét, rosszul éreztük magunkat és bosszúsan távoztunk.
Javasolnám a személyzet cseréjét,ilyet nem engedhet meg egy ilyen nívós hely.