2018. december 8.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Két éjszakát töltöttünk a hotelben hétvégén. Konferencia volt éppen, de egy cseppet sem zavarta a pihenést. Sőt, talán ennek köszönhetően a wellness részleget szinte kettesben uralhattuk. Gyönyörű volt minden, legjobban a szauna részleget imádtam, mivel az egyik fala üveg, így szép kilátás nyílik szaunázás közben, nem a sötétben ücsörög az ember.
A szoba egyszerű, de nagyszerű, tisztaság mindenhol. Első vacsoránál étlapról választhattunk a létszám miatt. Első osztályú volt a vacsora. A második napi svédasztal nem győzött meg teljes mértékben, de ezen kívül semmi hibát nem tudnék említeni. Nagyon segítőkész és kedves volt a személyzet. Közel van a város központjához, és a fürdőhöz is egyaránt. Szeretnénk még visszatérni máskor is.
Érdekes
2017. augusztus 15.családjával járt itt 45 Többször jártunk már itt, utoljára most 7végén. A téli időszakban azért szeretem, mert nagyon kevesen járnak. Volt, hogy rajtunk kívül 5-10 fő tartózkodott csak bent. Nagyon tiszta minden, az emeleti termál víz is, ami nálam nagy előny. Az alkalmazottaktól tudom, hogy minden nap leengedik és tisztítják az emeleti medencéket.
Most nyáron, vasárnapi napon sem volt tömeg. A kinti rész egyszerű, de minden igényt kielégít. Van úszómedence, labdázó medence, wellness elemekkel megspékelt medence, és termál medence is egyaránt. Lángosos, étterem, fagyizó, söröző. Azoknak ajánlanám, akik egy nyugodt, csendes napot szeretnének eltölteni egy fürdőben. A szauna részleg számomra itt különösen kedvenc, teljese elzárt a fürdőtől, nyugodt és csendes, minden megtalálható benne.
2017. május 23.családjával járt itt 35 A Hévíz-Egregy borhegyre felérve többszöri körbesétálás után választottuk ezt az éttermet, csalogatóak voltak a kirakott képek a belső térről. Sajnos pont egy nagyobb társaságot vártak, így csak kint tudtunk leülni a szeles idő ellenére. A kilátás csodálatos, a hely hangulata magával ragadó. A belső tér is nagyon szimpatikus volt/lett volna.
Ketten voltunk, egy két személyes tálat választottunk, ami leírásában isteninek ígérkezett. Viszont annak ellenére, hogy valóban keveset kellett várjunk az ételre, nem volt túl meleg. És az ízek sem igazán fogtak meg. Ami viszont számomra felháborító volt, hogy az étlapon libamáj szerepelt töltelékként, de ehelyett csibe vagy valami más volt benne. Lehet átmenetileg elfogyott, de elvárható lett volna, hogy szóljanak. A felszolgálással semmi gond nem volt, a pincérek nagyon kedvesek voltak. A zenét nagyon hiányoltam, teljes csend volt. Amennyire tetszett első benyomásra a hely, akkora csalódással távoztunk. Igazából nem mondhatnám, hogy rossz hely, de ahol nem azt kapom amire vártam, oda nem megyek többet. . . .
2017. április 28.gyerekekkel járt itt 35Rendkívül sokoldalú hely. Van külön étterem rész a nyugodt környezetet kedvelőknek, de a bowling pálya mellett is ugyan úgy fogyasztható ételünk. Sőt, jó időben a teraszra is ki lehet ülni. Esküvők, találkozók részére több rendezvény terem is található. Az ételek finomak, árban is megfelelnek. Lényegében semmi komoly probléma a hellyel, de inkább átlagosnak mondható.
2017. április 28.egyedül járt itt 55 Néhány éve nyitott Baján a Borbistro nevű hely. Rövid idő alatt nagyon sok (jó irányú) változáson esett át. A kínálat folyton bővül, mégsem megy a minőség rovására. A borozóként nyitott vendéglátó egységben mára már menü és a la carte étlap is megtalálható. Az ételek finomak, minőségi alapanyagból készülnek és semmiképpen sem nevezhetőek átlagosnak.
Az áraik kicsit borsosak, de a minőséget meg kell fizetni és ez a hely az, ahol érdemes is. A kiszolgálás profi, mindenki ért a feladatához. Aki a minőséget kedveli, annak itt a helye! :)
Borbistro válasza
Köszönjük szépen az étékelését, vissszavárjuk !
2017. május 2., Borbistro, vendégkapcsolati manager
2017. április 28.barátokkal járt itt 45 Minden bajai számára nagyon rég óta ismert hely, aminek nagyon jót tett a tulajdonos és stílus váltás. Sajnos még nem lendült fel kellően az újra nyitás óta, de ami késik nem múlik. Paradicsomlevest és tésztát választottam, mindkettő isteni volt, igazi olaszos ízvilággal. Remélem hosszú távon nyitva marad most már az étterem.
A Sugovivának köszönhetően gyönyörű kilátásban fogyaszthatjuk ételeinket. Hajrá, csak így tovább!
2017. április 20.családjával járt itt 55 Aki puccra és pompára vágyik, ne ezt a helyet válassza! Itt minden egyszerű, puritán, régimódi. Viszont az ételek kiválóak és nagyon ízletesek! Ha sietünk, ha nem vagyunk kiöltözve de ennénk egy jó halat, ha nyugalomra és csendre vágyunk, akkor ide jövünk. Eldugott, csendes hely a Duna híd lábánál, fákkal, madarakkal és a Dunával körül véve.
Az adagok nagyok, és egyáltalán nem drága hely. Szívesen ajánlom mindenkinek aki az egyszerűséget kedveli.
2017. április 20.barátokkal járt itt 55 Egy nagyon rég óta nagyon jól működő helyről beszélünk. Az alkalmazottak tapasztaltak, figyelmesek, minden igényt kielégítenek. Ez az a hely, ahol a vacsora utáni kávédat utánad viszik a Sugovica parti padra is ha te úgy szeretnéd elfogyasztani. . . :) évek óta vendégek vagyunk itt, még sosem okozott csalódást.
A halászlé is isteni, mindenkinek ezt a helyet szoktam ajánlani aki a városunkba tér. EGy kis sziget város felőli sarkán van az étterem, így értelemszerűen gyönyörű panorámával rendelkezik. EGyszerűen imádom!
2017. január 25.a párjával járt itt 55 Januárban két éjszakát töltöttünk itt a párommal kettesben. Egy weboldalon [moderálva - a szerk. ] vásárolt kuponnal foglaltunk szobát, és mivel a hirdetett classic szobák már tele voltak, így egy jobbat kaptunk helyette. A szobát du 3tól lehetett átvenni, sajnos előbb nem is volt kész, de ezt leszámítva minden tökéletes volt.
Az alkalmazottak mind udvariasak és nagyon segítőkészek. Ekkora tisztaságot, rendet még egy szállodában sem láttam. Az étterem inkább átlagos volt, az ebédek (ami grátisz volt) nem voltak az igaziak. De a reggeli és a vacsora teljes mértékben jó volt! Kielégítő volt a választék és az ételek is finomak voltak. A wellness részleg kicsit kisebb mint ahogy a képeken látszik, de ez minden szállodára jellemző. Viszont még így is sokkal nagyobb volt az átlagosnál. Kevés gyerek volt, így hangzavar sem volt (ami egyébként sem zavart volna minket) Pár perc sétára találtunk boltot és mindent amire szükség lehetett. a Várfürdő bejárata 10 méterre volt, de nem volt rá szükség, hogy átmenjünk, mivel minden megtalálható volt a szállodában is. Nem ötcsillagos hely, de ár érték arányban tökéletesen megfelelt minden. Köszönjük ezt a pár napot :)
2016. október 26.családjával járt itt 35 Két éjszakát töltöttünk a hotelben. Külsőre kicsit retro, de ezzel semmi gond. Se jót, se rosszat nem tudnék mondani, átlagos szállásnak nevezném. Arra amire szántuk (legyen hol aludni) pont megfelelt. A reggeli az árban volt, mondjuk nyugodtan kihagyhatták volna. Ilyen reggelit bárki előállít, ha átmegy a szemben lévő boltban és bevásárol a legolcsóbb dolgokból.
A szobánkban, ami nem volt messze a recepciótól, a wifi jelet már nem lehetett fogni. Ehhez ki kellett ülni a társalgóba. Viszont mindenhez közel van, a beach bejáratától kb 3 perc gyalog. . . Bolt a bejárattal szemben, éttermek tömkelege a sétányon, néhány perc sétára.