2024. november 5.a párjával járt itt 25 A szoba mérete jó volt ,csak az ablakot nem lehetett rendesen zárni ! A mosdó ,WC ,zuhanyozó kicsi ,de főleg,hogy rosszul volt elhelyezve egymáshoz képest. A reggeli minősége,mennyisége,választéka a három csillagosé alatt volt. A vacsora valamivel jobb volt,az asztali víz fizetős,a bor,sör jár a vacsorához. Ezzel még nem találkoztam.
Szórakozási lehetőség a hotelben nincs. A TV távirányítót kézbe kaptuk és vissza is adtuk/nem szabad ellopni,jó hogy foglalót nem kértek ! ! Fura ! ! Elutazásunk napján csőtörés volt,nem tudtunk mosakodni,WC-t használni,ezért kaptunk a kijelentkezésre +1 órát,és még aminibárból 2 x 0,5l ásványvizet. Máshol volt,hogy nem működött egy lámpa,nem is hiányzott csak jeleztük a recepción ,megköszönték és elnézést kértek 5000Ft kedvezménnyel a számlából ! !
2019. július 18.a párjával járt itt 45Kellemes nyugott városka,sok látnivalóval,több érdekességgel átlagos rendezvénnyel és ami még nagyon jó ,hogy nem találkoztunk szúnyogokkal, legyekkel.
Hotel Unicornis válasza
Kedves Hajnalka !
Köszönjük szépen, hogy minket választottak pihenésük helyszínéül, bízunk benne, hogy a jövőben ismét találkozunk!
Minden jót kívánunk!
2019. augusztus 5., , Hotel Unicornis