2022. augusztus 21.gyerekekkel járt itt 15 A tegnapi nap folyamán Abaligeten jártunk ,
A múzeum látogatása után , betértünk a Szerencseliget büfébe . Több mindent fogyasztottunk , és a két éves örökmozgó kislányom már kezdte megunni a dolgot , ezért 3x egymás után fellökte a műanyag széket amin ült , épp rászóltam amikor lekezelő,arrogáns stílusban a büféből vélhetően a tulajdonos hölgy ,agresszív módon ránk ordibált.
Persze érhető ne játszon a kislány a székkel , de ez a stílus egy cukinak tűnő büfében felháborító . Ekkor össze szedtünk magunkat és elindultunk a büféből, miközben dobtam ki a szemetünk megjegyeztem a hölgynek
ha úgy érzi bármi kárt okoztunk a műanyag székében szívesen kifizetem azt . Pár msodperc múlva megjelent a bejáratban ahol vélhetőleg ismerősei ülhettek kb 5en ,úgyszintén kikiabált hogy halljuk : hogy b. nkó . . ekkor ő is és az ismerőse is hangos fölényes nevetésben törtek ki . Számomra ez felfoghatatlan , megalázó ,és rendkívül alpári .