2016. május 16.a párjával járt itt 35 Visegrádon jártunk royal club hotelben, ami 1 éve nyitott. közvetlenül a főút mellett épült, ami egyébként nem túl szerencsés választás, mert elég nagy a forgalom. parkoló elöl-hátul, a kinti medence sajnos a főút felé néz,így aztán a csend a napozóknak nem jár, de maga a szálloda nagyon szép, igényes kivitelezésű, ízléses kézzel bántak mindennel az alkotók.
apartman szobában voltunk, hatalmas,tágas,kényelmes, erkély, nagy hűtő, lcd tv sok-sok csatornával, kényelmes ággyal. szép a fürdő, tényleg jó érzés itt lenni. a lobby és az étterem nem nagy, de itt is látszik, hogy odafigyeltek a minőségre. csapolt tuborg,600 ft, máshol drágábbnak éreztem az italárakat. a wellness a 49 szobát bőven elbírja, 2 benti+ 1 kinti medence, egy kis gyermek pancsoló, szauna. a gőz kár, hogy kimaradt! és akkor a végére a csalódás: a 30. 000 ft / éj félpanziós árba szerintem 3 nagyon egyszerű ( de tényleg! )főételnél többnek kellett volna beleférnie! natúr sertés jelképes,minimális szósszal, natúr vagdalt hús és natúr pulyka rossini, ahol a májat májkrémmel(! ) pótolták! na ne, bármilyen étteremben visszaküldtem volna! sok szállodára jellemző -sajnos, mintha a vendégek tehetnének erről - hogy kevesebb vendég esetén visszavesznek a kajából, de itt könyörgöm szinte full ház volt, olyan 90 %-os telítettséggel. egyértelműen húzták lefelé a színvonalat ezzel és még e mellé a reggeli is elég karcsú volt! ellátás szempontjából az eddigi leggyengébbek közé tartoznak, nem tudom a többi pozitív dolgot miért kell így lerontani. . . sajnálom, maga a szálloda ennél többet érdemelt volna.