2018. augusztus 23.a párjával járt itt 45 Nem először jártunk az étteremben, mindig elégedetten távoztunk. Legutóbb nem tudtunk ott ebédelni, mert annyira teltház volt, így előre foglaltunk asztalt. Most először találkoztunk az új étlappal, kicsit csalódott voltam, hogy a libamáj lekerült róla. A választékot egy picit kevésnek tartom, egy-egy ételből jó lenne legalább két féle variációból választani.
A megrendelt ételek finomak voltak, mutatósak, modernek. Az adagok nem túl nagyok, de pont elegek, vonatkozik ez a desszertekre is. Az ételek többségének ára elfogadható, az italokét néhol kicsit túlzónak éreztük. A kiszolgálás kifogástalan volt.
2014. január 7.barátokkal járt itt 55Viszonylag gyakran járunk az étterembe, tényleg nem csalódtunk még soha. Az ételek finomak, bőségesek, fantáziadúsak. Ki nem állhatom azokat az éttermeket, ahol még mindig azt hiszik, hogy a rántott hús a favorit... A ragulevesek nagyon finomak. A kiszolgálás figyelmes, hozzáértő. Csak ajánlani tudom azoknak, akik erre járnak!
2014. január 7.a párjával járt itt 35 Sajnos összességében csalódás volt nekünk a hotel. A személyzet nagyon kedves és segítőkész volt végig. A szobákra ráférne már egy kis felújítás, a fürdőszobában a zuhanyzón pl. sem függöny, sem ajtó nem volt. . . Foglaláskor azt is elfelejtették közölni, hogy a külső medence nem használható, le van zárva.
(Mikor erre rákérdeztünk, kaptunk 1-1 belépőt a helyi termál fürdőbe. Ami egyébként teljesen rendben volt. ) A belső medence vize koszos volt. A szaunák szépek, tiszták, a masszázs szuper. Az étteremben a svédasztalos reggeli, vacsora bőséges, választékos. De a honlapon beígért felejthetetlen gasztronómiai élmény elmaradt. Az ár/érték arányt kicsit túlzottnak tartom, ahogy a 4 csillagot is.