2017. augusztus 11.a párjával járt itt 55 A város legjobb cukrászdája, pár apróbb hibával. A hangulat jó. Az emeleti részen lévő boxok, ideálisak egy kis sütis találkozókhoz, randikhoz. A sütemények finomak és a fagyi is kiváló. A kiszolgálás is rendben van. Egyetlen negatívumom egy tortás eset volt.
Az előre megadott 5000 ft-os torta ne kerüljön már 6500 ft-ba, ha megyek érte, mert kellemetlen lett volna, ha nincs nálam több pénz. A nagyobb ár oka: Nehezebb lett a torta! Éééés? Nem súlyra beszéltük! Ja és nem tudom megszüntették-e már a wc-nél lévő tányért az aprónak. Kicsit ciki. . . De nem kötelező fizetni a használatért. Bár ez korábban volt, utóbbi időkben nem vettük igénybe a kis helységet. . .
2017. augusztus 11.családjával járt itt 55 A korábbi években mindig innen rendeltük a tortákat a szülinapokhoz. Ár/érték arányban kiválónak mondható. Ritkán ültünk be süteményezni. A hangulat átlagos cukrászdai. A tortaválaszték még akkor is nagy, ha nincs előrendelve. A sütemények finomak. A parkolás az utcán sajnos fizetős. A személyzet kedves és rugalmas.
Inkább régies, nagyüzemi cukrászdának mondható, nem ilyen csilli-villi felfújt hely.
2017. augusztus 11.a párjával járt itt 45Többször jártunk már itt és kettős érzésekkel írok a helyről. Néha nagyon jó a kaja, néha átlag alatti. Mintha két különböző karakterű szakács lenne. A kiszolgálás is személyzet függő, de többnyire barátságos. Ebből adódik a hely hangulata is. . . Az árak kedvezőnek mondhatóak. A parkolás jó. Összességében nincs gond a hellyel. Merem ajánlani másoknak is.
2017. augusztus 11., csoporttal járt itt 55 Baráti társasággal voltunk itt. Bowlingoztunk, pizzáztunk. A személyzet kedves volt, a kaja finom és az árak is jónak mondhatóak. A kilátás a Bánki tóra gyönyörű. Merem ajánlani másoknak is. Nyáron össze lehet kötni egy kis strandolással is a hely meglátogatását. Már többször is voltunk itt.
Ha bowlingozni szeretne az ember, előtte érdemes telefonon érdeklődni vagy foglalni, mert volt, hogy műszaki hiba miatt nem működött az egyik pálya a kettőből és sokat kellett volna várni.
2017. augusztus 11.a párjával járt itt 25 Roppant kellemetlen élményünk volt fagyizásnál a barátnőmmel. Előttünk 5 fős külföldi társaság volt. 6-7 percig magyarázták nekik az ízeket angolul, majd jó nagy gombócokat szedett a hölgy. Meg is jegyeztük, hogy milyen nagy gombóc fagyi, nem sajnálják, megmerítik rendesen. Még a kanál oldaláról is rákente nekik a tölcsérre a nő.
Mikor mi következtünk, nekünk a nő szépen lehúzta, majd belepottyantotta a tölcsérbe a gombócot. Alig látszott ki. Nem akartam jelenetet csinálni, megköszöntük, hogy akkor csak ez az egy lesz, majd átmentünk egy másik cukrászdába. Nagyon kínos volt! Percekig ezt beszéltük utána. . .