2018. július 16.gyerekekkel járt itt 15 2018. 07. 11. Ezen a napon megérkeztünk a 3 gyerekünkkel nyaralni és ahogy az udvarra beértünk már is rém álommá vált. Ugyanis az udvar koszos,rendezetlen,nagy fű mindenfelé amerre a szem ellát. Nem tudták nekünk ideadni időben a szobát mert nem száradt meg az ágynemű ami még este is az esőben száradt!
Este körkényén már szóltak hogy kész a szoba,elindultunk kipakolni de ahogy megláttuk a szobát erről le is tettünk. Ugyanis dohos,penészes retkes volt minden . A 14 éves gyerekem nem is tudott aludni mert lefulladt ugyanis elő jött az asztmája a dohos büdös szobától. Arról meg nem is szólva hogy svédasztalos reggeli és vacsora volt hírdetve amiről ezeknek fogalmuk nincs róla ,hogy miaz,mert szerintem a menü az nem svédasztal! Aki pedig csak jót tudott írni erről a helyről az nagyon igénytelen lehet. Nem ajánlom senkinek ezt a repla telepet. Egyébként már régen nem üzemel a google szerint már be zárt és mégis fogad vendégeket!