2017. június 21.gyerekekkel járt itt 25 Az étterem skandináv hangulata már a belépéskor nem fogott meg. Kedvezménnyel mentünk, a bejelentkezésnél a hölgy nagyon kedves és segítőkész volt, ezért elég nagy elvárásokkal érkeztünk. Az adagok nagyon kicsik, az árak viszont rendkívül magasak. Amúgy az étel nem volt rossz, de semmiképpen nem indolja ezt az árszintet.
A kiszolgálás sem volt jó, folyamatosan azt éreztem, hogy a pintér hölgy nem ért egyet velem a rendelésemmel. A hal gyrosomban hal volt a legkevesebb, a fish and chips összesen három db halat jelentett. Összességében nem voltam elégedett. Ha a teljes árat ki kellett volna fizetnem, akkor nagyon nagyon elégedetlen lennék.
2017. június 17.gyerekekkel járt itt 55 Nagyon szuper étterem, igazán színvonalas és kedves kiszolgálás. A glutenmentes ételek valóban glutenmentesek, sőt finomak is. A gyerekeket szeretik, és figyelembe veszik a specialisabb igényeiket is (letört szál világnak vizes pohár, nehogy meghaljon! ). A desszertekre sem lehet panasz: van fagyi és finom házi sütemények is.
Az étlap evszakonkent változik, rengeteg a szezonális ajánlat, de a kedvencek azért szerencsére maradnak!
2017. január 6.gyerekekkel járt itt 15Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Kisbéri tartózkodásunk alatt tértünk be ide, mint a környék legjobb éttermébe. Hihetetlenül kiábrándító élményben volt részünk. Egyrészt már amikor beléptünk az étterembe nagyon kellemetlen szag fogadott bennünket. Amikor kihozták az étlapot szembesültem az árakkal is. Hát nem éppen a hely színvonalának megfelelőek.
Nagyon magas áron kaptunk nem megfelelő szolgáltatást. De nem csak nekünk volt problémánk. Mindenki, aki aznap az étteremben volt visszaküldte valamilyen indokkal az ételt. Drágán, olcsó alapanyagokból. Kritikán aluli.
2017. január 6.gyerekekkel járt itt 15 Amikor beléptünk a szállodába a legelső benyomásunk az volt, hogy a képek nagyon régen készülhettek a honlapon, és teljesen át lettünk verve. Kifejezetten kellemetlen szag terjeng mindenütt. A konyha kifejezetten rossz, a személyzeten belül vannak kedves kollégák, de alapvetően nem voltunk elégedettek.
A wellness részleg értékelhető egyedül a szállodában, az tiszta. Az ágynemű és a teljes bútorzat réig, ócska. Nem ajánlanám senkinek.
2014. szeptember 26.a párjával járt itt 55 Nagyon vagány, fiatalos, de ugyanakkor igazán finom volt minden. Nem is hittem el, hogy mennyi íz érkezett a tányéromra! Volt, aki pizzát evett, és hallottuk, ahogy áradozik a szomszéd asztalnál. A mi hamburgerünket sose fogom elfelejteni. Tényleg csak szuperlatívuszokban tudok a helyről nyilatkozni.
A házi gvakamole isteni volt, a zöldségek frissen voltak felvágva, a legjobb alapanyagokat használják, ez látszik. Ha másért nem is, miattuk biztos megyek még Szekszárdra!