2018. október 14.családjával járt itt 35 Egy hétvégét töltöttünk a szállodában ami számunkra nagy csalódás volt a sok pozitív értékelés után amelyet olvastunk a szállodáról! Megérkezésünkkor a recepción nem túl kedvesek voltak a recepciósok,tájékoztatásuk és segítőkészségük nulla. A beigért üdvözlő italunk is elmaradt!
Az étteremben a felszolgálókról ugyanez a véleményünk,vacsora előtt meg sem kérdezték esetleg szeretnénk inni valamit? Az ételek választéka nagyon szegényes volt a többi 4 csillagos szállodáéhoz képest ahol eddig jártunk már! Távozásunkkor még csak meg sem kérdezték hogy jól éreztük e magunkat és azt sem mondták hogy vissza várnak minket! A recepció mellett a padló tele volt lehullt fa levelekkel amelyek a szállodában nem megfelelően gondozott óriás növényekről hullanak! Kutyussal érkeztünk mely bevihető a szállodába viszont az étterembe nem ezért külön mentünk étkezni az étterembe, hogy a kutyus ne maradjon egyedül a szobában !
2018. június 24.családjával járt itt 55Hangulatos étterem,kedves vendégszerető kiszolgálás ,finom ételek,megfelelő ár-érték arány!!!Biztos visszamegyünk még ide!
2017. december 30.családjával járt itt 55Köszönjük az étterem csapatának a kedves, vendégszerető kiszolgálást és a remek, finom ételeket!!Csak ajánlani tudjuk mindenkinek!Visszatérő vendégek leszünk azt hiszem!Üdvözlettel
2017. október 23.gyerekekkel járt itt 55 Nagyon jól éreztük magunkat a hotelben, mindennel meg voltunk elégedve! Remek kiszolgálás ,kedves személyzet,finom választékos ételek,tiszta szobák ! ! ! A kilátás pazar ami sok szállodában csak felár ellenében kapható ! Pozitivumként említeném ami számunkra nagyon fontos hogy kisállat bevihető!
Közel van a városközpont ami kisebb sétával elérhető! Mi mindennel elégedettek vagyunk csak ajánlani tudjuk mindenkinek,biztosan visszatérünk még ide ,nyáron is hosszabb nyaralásra is! Jó egészséget és jó munkát és további sok sikert kívánunk a szálloda csapatának!